Ο Δήμου την μοιράζει την …πίτα

Είναι η ναυαρχίδα του επιχειρηματία Σπύρου Δήμου. Αυτός υπήρξε extra large σπόνσορας των πιο σημαντικών, των πιο ιστορικών ποδοσφαιρικών μαγαζιών της Πάτρας και των περιοχών γύρω αυτής. Πλέον πιο μαζεμένα. Πέντε χρόνια πριν, στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ακολουθεί η Παναχαϊκή του Γιώργου Μπάρλου και τη σεζόν τη φετινή, η κάνουλα έχει ανοίξει στην Αχαϊκή, αλλά και στον Διαγόρα πάλι. Πιο μαζεμένα, το επαναλαμβάνω.

Έτσι είναι τα πράγματα. Αν δεν υπήρχε η εταιρία αυτή, να παρουσιάζει κέρδη και αξία, δεν θα υπήρχαν αυτές οι πράξεις χορηγίας. Αυτό πρέπει να καταλάβουν κάποιοι. Τι εννοώ; Ότι ο Δήμου γράφει ιστορία, κι αυτό είναι καλό και ωφέλιμο για πάρα πολλούς, γιατί η Westenergy, κάνει πρωταθλητισμό και οπότε, του δίνει αυτή την δυνατότητα, να μοιράζει την πίτα. Αυτό εννοώ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εταιρία αυτή, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδώνλιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas από το 2010.

Στις εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην είσοδο προς τη βιομηχανική περιοχή των Πατρών, στη θέση Θεριανό, θα βρείτε πρατήριο υγρών καυσίμων EKO, πρατήριο υγραερίου autogas, λιπαντήριο, πλυντήριο για φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία και νέα γεφυροπλάστιγγα 60 τόνων. Καταστήματα διαφόρων ειδών, μίνι μάρκετ, τσιγάρα και καφετέρια. Επίσης αναλαμβάνουμε τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.

Τον Ιούνιο του 2013 ανοίξε και δεύτερο πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία Westenergy στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών στην είσοδο για Άγιο Στέφανο.

Εκτός από τους πολλούς ελέγχους που κάνουμε με εξωτερικά πιστοποιημένα συνεργεία ελέγχων καυσίμων και εκτός από τους ελέγχους που πραγματοποιούν οι δημόσιες υπηρεσίες του κράτους τώρα κάθε πελάτης στα πρατήρια της, μπορεί να είναι σίγουρος ότι μπήκε στο σωστό μέρος, αφού μπορεί οποιοσδήποτε με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο να κάνει έλεγχο ποιότητας καυσίμου με τα ειδικά σφραγισμένα πιστοποιημένα τεστ νοθείας καυσίμων. Με σεβασμό απέναντι στον πελάτη στοχεύει πάντα στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του, στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και φυσικά στις ανταγωνιστικές τιμές.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 άνοιξε το τρίτο μας πρατήριο στην είσοδο της Πάτρας, το πρώτο πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της πόλης.

Τον Ιανουάριο του 2017 ανοίξε το τέταρτο πρατήριο στην οδό Γλάυκου 50 . Το πρώτο πρατήριο από την έξοδο του νέου λιμανιού της Πάτρας.

Πέμπτο πρατήριο στα Βραχνέικα.

Έκτο πρατήριο ΒΠ απέναντι από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Έχουν επίσης μεταφορική εταιρία υγρών καυσίμων, με ιδιόκτητα βυτιοφόρα τελευταίας γενιάς και διάφορα άλλα στο αντικείμενο των πετρελαιοειδών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.