Φιντιρίκος είναι και παίζει σαν Φιντιρίκος

Για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Ποιος είναι ο καθένας που κυκλοφορεί και οπλοφορεί στο εν γένει γίγνεσθαι στην Ελλάδα του σήμερα. Ποιος είναι ο κάθε παίκτης της πιάτσας και πόσο ζυγίζει. Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Φινιτιρίκος. Αν και κορμί «φέτες», τα κιλά! Πολλά κιλά ο τύπος, μέσα στα πρώτα ονόματα. Χοντροπαίκτης με τα όλα του. Και, μάλιστα, μπουκαδόρος. Επιθετικός, φουλαριστός, κάντε στην άκρη, διότι έχω κατεύθυνση ίσια, ολόισια, και όποιον βρίσκω μπροστά μου τον καταπίνω μια χαψιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός είναι ο Δημήτρης Φιντιρικος και μαγκιά του. Δεν του πάει το σεμνό, το κρυφό, το μακριά από τις κάμερες και τη διασημότητα. Και είναι μέσα σ’ όλες τις μεγάλες μπίζνες.. Εστίαση, νυχτερινή διασκέδαση, τουρισμός, καζίνα, θάλασσα, μήντια. Ναι. Και στο να στηρίζει το κράτος, που δοκιμάζεται καθημερινά και σκληρά, από κρίση και κορονοϊό, κάνει πρωταθλητισμό. Άλλοι παίκτες ίδιου μεγέθους σαν τον Φινιτιρίκο κάθονται στο βάθος κήπος. Στο σκοτάδι. Στη σκιά. Ούτε το φως του φεγγαριού να τους πιάνει.

Όχι ο Φινιτιρίκος. Μπροστά πάλι βγήκε, μέσω της εταιρίας SKIPPER BSK, που έχει σημαντικό πακέτο μετοχών και η οποία, δώρισε σκάφος (11μιση μέτρων) στο Λιμενικό Σώμα. Αυτά να λένε. Αυτά να γράφουν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.