Προσοχή με τους Αμερικάνους επενδυτές

Αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο, η θερμοκρασία στην Παναχαϊκή βρίσκεται πλέον στο απόλυτο μηδέν και το εύλογο ερώτημα, δεν είναι αν πάλι θα ”εγκαταλείψει” την ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος. Είναι σε ποιον ή ποιους θα κάνει την μεταβίβαση, γιατί θα την κάνει, δεν τον παίρνει για άλλα όχι, όπως τις προηγούμενες φορές. Είναι δεδομένο πως αδυνατεί να συνεχίσει να βάζει το χέρι στην τσέπη, μάλιστα στην φάση, που το οικονομικό ψάχνει επειγόντως τη λύση. Και αν δεν την βρει, θα χάσει τις προϋποθέσεις να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Που θα σημαίνει, την κατακόρυφη κατάρρευση στα πάντα. Στην αύρα της φανέλας, στα έσοδα, στο ρόστερ, που θα γίνει πάμφθηνο, στο ρόλο της, που θα φύγει μακριά πολύ από της πρωταγωνίστριας, στον ενθουσιασμό, για θαυμάσια αποτελέσματα και άλλα τέτοια.

Ποιο είναι το παρόν, λοιπόν, για να υπάρξει και το αύριο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, με δεδομένου ότι στόχος, ο πρώτος και βασικότατος είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό και βλέπουμε μετά;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ενδιαφέρον των Αμερικάνων επενδυτών, συνέταιροι του πρώην στελέχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή Πέτρου Σταθάκη, “ξαναζεστάθηκε” για την ομάδα, οι οποίοι αρχικά, στη λήξη του πρωταθλήματος, της Super League 2, είχαν εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον εξαγοράς της ΠΑΕ, αλλά έκαναν πίσω, ακούγοντας τον Μπάρλο να απαιτεί 800.000 ευρώ.

Κανείς δεν ξέρει, στο φινάλε άγνωστο είναι, τι παιχνίδι κάνουν, αν όντως είναι original ή σικέ επενδυτές, αν όντως είναι από το εξωτερικό ή τίποτα γειτονάκια, αν όντως δραστηριοποιούνται στο χώρο των ακινήτων, ναυτιλίας, εστίασης και των επενδύσεων, που λένε ..Πως από την άλλη άκρη του πλανήτη, τους γεννήθηκε η αγάπη να αγοράσουν επιχείρηση προβληματική στο φουλ…Όταν μάλιστα, θα έχουν το πρόβλημα, το επιπλέον, ότι δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αυτά είναι ερωτήματα, αυτά πρέπει να ρωτάμε.

Και όχι δεν είμαι κομπλεξικός, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, δεν τους ξέρω καν. Η ιστορία μου έχει δείξει ότι στην Πάτρα, η πόρτα είναι ανοικτή στον καθένα τυχοδιώκτη, που ζητάει να διαχειριστεί επιχειρηματικά- ποδοσφαιρικά-επικοινωνιακά, ένα λαϊκό μέγεθος, όπως είναι η Παναχαϊκή. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η ομάδα σε δυσχερή οικονομική σχέση, περιπαίζεται δημόσια από σωτήρα.

Διαβάστε επίσης : Βλέπει την Παναχαϊκή και τρέχει, τρέχει …μακριά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.