Panachaiki-gate : Οι αρνητές του Παπαγεωργίου, σήμερα υιοθετούν την λύση : “Ο θεός να μας φωτίσει…”

Χαμένη στο αδιέξοδο της, δηλώνει η Παναχαϊκή. Παίζει τα ρέστα της, τα τελευταία, μπας και βρεθεί κάποιος, οποιασδήποτε είναι. Ντόπιος ή αλλοδαπός, άνθρωπος ή θεός, ήρωας ή καθημερινός τύπος, νυχτόβιος η ημερήσιος, και γλυτώσει τον ντροπιαστικό υποβιβασμό της Γ Εθνικής.

Αυτό δεν είναι νέο. Αυτή δεν είναι είδηση. Εννοώ πως μας κάνουν πλάκα τα τοπικά ΜΜΕ ή έχουν άγρια μεσάνυχτα να παρουσιάζουν το εν λόγω γεγονός ως… βόμβα. Ως… σοκαριστικό. Και με το ζόρι να πουλάνε εντυπώσεις στους πελάτες τους. Αναγνώστες, ακροατές και γενικά μπανιστηρτζήδες των δικτύων τηλεοράσεων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι είδηση να ψάχνει σαν λυσσασμένη για πορτοφόλι. Είδηση είναι ότι το πορτοφόλι είχε βρεθεί και πράγματι ήταν μεγάλο. Όχι τώρα, ένα μόλις βήμα πριν γκρεμοτσακιστεί. Αλλά χθες, όταν ακόμη η μηχανή είχε βενζίνη, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο κάτοχος. Κυβέρνηση και μέσα και έξω στη Νύχτα !

Ο εγωισμός, η αλαζονεία και η κάκιστη επικοινωνιακή διαχείριση, τότε, από όλους, το αφεντικό Γιώργο Μπάρλο, την εξέδρα, τους γιατρούς των ΜΜΕ επίσης, χάλασαν τον γάμο, με τον Πυργιώτη επιχειρηματία, που έδειχνε σίγουρο…Και είχε ψηφίσει δαγκωτό το Tsipas Blog. Αν τελικά είχε γίνει, δεν θα μιλάγαμε για το απόλυτο αδιέξοδο, τον εγκλεισμό, τον διχασμό, τον τριχασμό. Οι αρνητές του Παπαγεωργίου, σήμερα υιοθετούν την λύση. “Ο θεός να μας φωτίσει…”

Διαβάστε επίσης : Προσοχή με τους Αμερικάνους επενδυτές

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.