Μεταμέλεια από τους οργανωμένους, που τον είχαν … ζαλίσει και το συζητάει (ξανά) ο JIM

Δημήτρης Δρόσος - Ηλίας Τσίπας

Δεν τους ξεχνάει με τίποτα, σε αυτούς το χρεώνει, στη δυάδα αυτή, στον Τάκη Λαμπρόπουλο και τον Δημήτρη Τσαούσογλου. Τι δηλαδή ; Ότι με τρικλοποδιές και κόλπα, πρώτα τον τελείωσαν από την ιστορική Παναχαϊκή και έφεραν καπάκι τον Γαστουναίο, Σάκη Καλογερόπουλο. Έτσι θαρρεί, είναι σίγουρος και μυαλό δεν του αλλάζεις.

Το θέμα είναι αν το πρώην αφεντικό Δημήτρης Δρόσος, που από την πρώτη μέρα του διαζυγίου, το Μάϊο του 2021, δεν το χει πάρει απόφαση να ξεκόψει οριστικά κάθε σχέση με την ΠΑΕ, θα ήταν δεκτικός να μπει ξανά στο κόλπο. Στη μεγάλη και διαρκείας περιπέτεια που βιώνει σήμερα η Παναχαϊκή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, μεν, αλλά, η απάντηση του, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3…Αρκεί η σκληροπυρηνικοί της ομάδας, η ισχυρή οικογένεια αυτή, που στην πρώτη θητεία του, σε κάθε ευκαιρία, χυδαιολογούσαν με συνθήματα βαρειά κατά αυτουνού και της οικογένειας του. Λοιπόν, μεταμέλεια ζητάει ο Jim, για τη … μαλακία τους, που δεν τον άφησαν να σηκώσει κεφάλι και το ξαναζητάει.

Ολόκληρη η συνέντευξη τού ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Panachaiki-gate Οι αρνητές του Παπαγεωργίου, σήμερα υιοθετούν την λύση : “Ο θεός να μας φωτίσει…”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.