Δημόσιος κίνδυνος για τους … παπάδες ο Μπάρλος- Τα πήρε πάλι στο κρανίο και φέρεται να έβγαλε όπλο

12 Δεκεμβρίου 2020, όταν είχε γίνει ο νέος καπετάνιος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας Παναχαϊκή και αποφάσισε, η πρώτη του συνέντευξη, να γίνει στο Tsipas Radio, είχαν όλοι απορήσει μαζί μου. Πως τον ρώτησα αν στο ριζικό του, στη δουλειά του, νιώθει γκάγκστερ, κακοποιός, κομμάτι του υποκόσμου. Έπεσαν να κατακρίνουν την απορία μου, το κατόρθωμα μου, γνωστοί και άγνωστοι. Τσίπα, αν είναι δυνατόν, άσε την αθλητική δημοσιογραφία, δεν είναι για σένα, αγόρι μου. Προφανώς, ο κόσμος της νύχτας, σε έχει επηρεάσει πολύ.

Σήμερα, μετά από ένα χρόνο και 7 μήνες, ”θαυμάζαμε” τα έργα του, τα περιπετειώδη, ικανά να μεταφερθούν στο σινεμά. Προηγήθηκε το πιο πρωτοφανές περιστατικό στα ποδοσφαιρικά χρονικά της χώρας, το «σκληρό μαρκάρισμα» στον Μητροπολίτη Χρυστόστομο…Αλλά δεν ησυχάζει με τίποτα. Την έπεσε σε άλλους δύο Ιερείς. Δεν το είδα εγώ με τα μάτια μου, δεν το άκουσα με τα αυτιά μου, το καινούργιο που λέγεται και γράφεται στα πιο πολλά, σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέμπτη βράδυ, λίγο μετά τις 8, είχε μεταβεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι, για να εξομολογηθεί για το σκηνικό, που του μαύρισε τη ψυχή. Και εκεί, έπαιξαν τα δυο τελευταία επεισόδιά, της ίδιας πάντας σειράς “Σε πόλεμο με τους Παπάδες, όχι την Πίστη”. Το πρώτο, η βία που φημολογείται ότι άσκησε στον εφημέριο του Ι.Ν, π. Θεόκλητο Παντελίδη, και το δεύτερο, το όπλο που φημολογείται πάλι πως έβγαλε εναντίον του Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Και σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές, τα άλλα δύο άτομα που τον συνόδευαν, τον Μπάρλο, φέρεται να του έσπασαν το ραβδί.

Ήταν περίπτωση, που αμέσως σήμανε συναγερμό στην τοπική ΕΛ.Α.Σ, για να τον πάρει στο κυνήγι, κι ενώ αυτός, είχε προλάβει να φύγει με ένα πολυτελές τζιπ μάρκας Porshe Cayenne.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο εφημέριος π. Θεόκλητος Παντελίδης, βρίσκεται ήδη στο τμήμα και καταθέτει.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, δεν ξέρει, δεν θέλει να μάθει τι άλλο μπορεί να κάνει ο κουμανταδόρος της Παναχαϊκής… Και έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες, για λόγους ασφαλείας, καθώς οι ιερείς είναι κατατρομαγμένοι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.