Η λύση; Μια, το εμβόλιο, για να μετράμε στην Μετά Κορονοϊό εποχή- Δημήτρης Φιντιρίκος, το μήνυμα

Ξέρω ανθρώπους που τους προκαλεί ανησυχία σημαντικότατη το θέμα. Ότι ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού, είναι αρνητές του εμβολίου. Και για αυτό, δεν κλείνουν το στόμα, θέλουν να μεταφέρον το μήνυμα, την κουβέντα. Για να ξαναβρεθούμε μ΄ άλλους, με γνώριμους και άγνωστους, σας παρακαλούμε πολύ, από την πιο κρυφή ζωή της ψυχής μας, να κάνετε το εμβόλιο. Και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί περί πανδημίας, ότι σχετικό με το μέγα θέμα της χρονιάς. Να συνεργαστείτε αρμονικά. Το 2020 καπελώθηκε θριαμβευτικά από τον κορονοϊό, μην συνεχίσουμε και το 21-22 να είμαστε σκλάβοι του.

Αρέσει ή όχι. Δεν θυμάμαι όσα χρόνια ζω, και σίγουρα μετά τον πόλεμο, να κυριάρχησε σε άλλη χρονιά ένα θέμα και τους 12 μήνες, μάλιστα σε τόνους υψηλούς τόσο όσο ο ιός που αναστάτωσε τον πλανήτη. Ήταν ο μέγας, ο κορυφαίος πρωταγωνιστής, τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνιακό, Κυβερνήσεων και ΜΜΕ. Δικαιολογημένο είναι ή όχι, αληθινή απειλή αποτελεί για την ανθρωπότητα ή σκόπιμα μεγαλοποιημένο γεγονός, τέλος πάντων όπως κι αν το δει κανείς, η πραγματικότητα είναι πως ο Covid-19, υπάρχει και παραυάρχει…Και για να μπορέσουμε να τον μηδενίσουμε, να τον ξαπλώσουμε κάτω, ως αντίπαλο αλήτη και υποχθόνιο και να αρχίσουμε τη νέα μέτρηση ετών στην Μετά Κορονοϊού εποχή, η μόνη λύση είναι το εμβόλιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά, πάνω κάτω αυτά, ήρθαν στο νου του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου. Βγήκε… μπροστά, στέλνοντας ενωτικό μήνυμα γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι μας.

Έγραψε στο μακροσκελές story του στο Instagram :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.