Το ξανάκαναν

Μανώλης Μούτσος- Δημήτρης Φιντιρίκος- Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος & Γιώργος Ανδρίτσος

Καλησπέρα. Κάτι για να θυμόμαστε πως οι παρέες και οι φιλίες κάνουν “Μικρά θαύματα”, που αποτελούν αντίβαρο απέναντι στην κρίση και να το πάρουμε το ρίσκο, αρκεί να είναι πραγματικά έξυπνη η επένδυση μας, όπως το Hans & Gretel, το μαγαζί των ζαχαρωδών ειδών. Το νέο κατάστημα άνοιξε χθες στην Καλλιθέα και είναι πραγματικά υπέροχο.

Οι εμπνευστές και οι επενδυτές του, οι Μανώλης Μούτσος (όμιλος Momentum)- Δημήτρης Φιντιρίκος (Dimi Fidi), Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος (Passaggio) και ο Γιώργος Ανδρίτσος (μέτρ Μαζωνάκη)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πανέξυπνοι, γενικώς έχoυν την τάση να την ”κάνουν”. Πριν λίγο καιρό μας την ”έκαναν” οι τρεις πρώτοι, στο δεύτερο Passaggio, στο Passaggio Riviera, στην Λ.Ποσειδώνος 16 στην Καλλιθέα. Πέρυσι την έκαναν και στα μπουζούκια, με το Romeo. Τώρα την ”έκαναν ”με τον φίλο τους, τον Ανδρίτσο, για την Hans & Gretel παραμυθοχώρα, στη Καλλιθέα, η οποία, από χθες, που άνοιξε, σκορπίζει μαγεία και γλύκα σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

H φώτο, είναι φώτο κολάζ και συντάκτης του είναι το tsipasblog.gr

Διαβάστε επίσης : Ανοίγουμε τα μάτια στο success story του Φιντιρίκου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.