Ανοίγουμε τα μάτια στο success story του Φιντιρίκου

Δημήτρης Φιντιρίκος

Πολύ δυνατά υπάρχει σήμερα στην πιάτσα ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Σημαντικότατος παίκτης στην εστίαση, στο real estate, τις κατασκευές, τα ναυτιλιακά, καθώς και σε διάφορες άλλες επενδύσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Πολύ μικρή σχέση ο σούπερμαν Φιντιρίκος του σήμερα με τον Φιντιρίκο στο ξεκίνημά του, που πέρασε από σερβιτόρος ως και βοηθός σε συνεργείο. Μετά ανέβηκε στο ρετιρέ, αφού στην πορεία πρόσθετε συνεχώς ορόφους τον έναν μετά τον άλλον. Δικαιολογημένα να εξάπτει την περιέργεια πολλών, να θέλουν να μάθουν, να διαβάσουν, αυτά που μπορούν να ειπωθούν, την επίσημη και την “ανεπίσημη” Ιστορία του. Να τολμήσουν να ανοίξουν τα μάτια στο success story του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Σε πολύ μεγάλες μπίζνες απλώνεται η κυριαχία Φιντιρίκου. Αποδέχονται όλοι το εκτόπισμα του, μα όλοι (!!!), κι όλοι που θέλουν να γίνουν δυνατοί, θέλουν πρώτα να νταραβεριστούν μαζί του. Εξελίχθηκε και έπιασε ουρανό, γιατί μέτρησε το προσόν του να κινείται με προχωρημένη τακτική, με τέτοιο τρόπο, ώστε προληπτικά να μην έχει τύχη κανένας ανταγωνιστής από την μια και από την άλλη να υποχρεώνεται μα τον αντιμετωπίζει ως… μονοπώλιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άχαστος στα 34 του χρόνια. Πετυχημένος σ’ όλους τους υψηλούς στόχους του. Και καθηγητής στο παρασκήνιο. Όπου βάζει χέρι ο Φιντιρίκος και το βάζει μονάχα στην ”επικράτεια” του, όπως στον όμιλο Momentum, σηκώνει συρματοπλέγματα, ασφαλώς ηλεκτροφόρα, για να κρατηθεί μακριά κάθε άλλος ανταγωνιστής.

Η συνταγή επιτυχίας του Δημήτρη Φιντιρίκου, ο οποίος ουδέποτε σπούδασε, γιατί η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του δεν του επέτρεπε να καλύψει τα έξοδα αυτά, είναι η «κυκλωτική» τακτική στον ”αντίπαλο” πριν καθίσει να συζητήσει μαζί του την όποια μπίζνα.

Να, με την ευκαιρία, μια συνέντευξη που έδωσε στο mensdaily.gr.

Διαβάστε την ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.