Οβρυά backstage & παραλειπόμενα

Δημήτρης Ελευθερόπουλος - Αλέξανδρος Σπανός - Γιώργος Μπάρλος

Η τελετή τέλειωσε, όλοι σχεδόν έφυγαν χαρούμενοι, κανείς απογοητευμένος, και αποδέχτηκαν ότι υπάρχει …μέλλον. Όλο αυτό το show που είδαμε εμείς και δεκάδες άλλοι στην Οβρυά, το απόγευμα προς βράδυ της Κυριακής, στα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου, δείχνει ότι έγινε πολύ δουλειά και πάρα πολύ προετοιμασία, πολλά έξοδα και πολύ παρασκήνιο (με την καλή έννοια). Άλλοι το λένε backstage.

Θα σας πω τις κύριες ειδήσεις, που ξεχώρισαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Πολύ υψηλών προδιαγραφών αποδέχτηκαν όλοι ότι είναι οι χώροι στο “Αλ. Σπανός”.

-O νέος προπονητής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έθεσε ως στόχο να ανεβάσει την Παναχαΐκή.

-Η ΠΗΓΕ επικρότησε το έργο στην Οβρυά και συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο

-Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, έφερε τα καλά μαντάτα, προαναγγέλοντας την έγκριση του φακέλου της ερασιτεχνικής για την ανάπλαση του γηπέδου της Αγυιάς.

-Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του Αλέξανδρου Σπανού, o οποίος δικαιωματικά αξίζει να φέρει το όνομα του στο προπονητικό της ομάδας, μιας και έχει αφιερώσει τη ζωή του στο γήπεδο της Οβρυάς.

Στη μεγάλη γιορτή στην Οβρυά, μεταξύ των πάρα πολλών, παρών ήταν και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, χορηγός στην Παναχαΐκή και επιστήθιος φίλο του Γιώργου Μπάρλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.