Ξέρει τι κάνει ο Παπαγεωργίου

Χρήστος Χολίδης- Θανάσης Παπαγεωργίου

Αυτός αποφασίζει, αλλά οι αποφάσεις του είναι προσωπικές. Όχι συλλογικές. Δεν είναι ότι δεν ακούει τι λένε, τι προτείνουν οι συνεργάτες του, που είναι εκλεγμένοι από αυτόν. Σαφώς και τους ακούει. Αλλά αυτοί είναι απλά ένα γρανάζι της μηχανής. Τι να πει ο κάθε συνεργάτης; Την αλήθεια, Θα κοιτάξει να πάρει το μεροκάματο. Τίποτα περισσότερο. Κανένας διευθυντής, κανένα δεξί χέρι δεν είναι σε θέση να κάνει το Μεγάλο κόλπο, το Μεγάλο έργο. Για αυτό και παρότι θα τους λάβει υπ΄ όψιν, θα έχει εισπράξει την άλφα και βήτα άποψη, αλλά η τελική μετράει και στην τελική θα αποφασίσει μόνο αυτός, ο οποίος έχει… ένστικτο και ξέρει να εκτιμήσει τα θέλω της αγοράς. Και το κάνει σωστά, με βάση τα δείγματα που έχει δώσει στα πάρα πολλά χρόνια που βρίσκεται στη νύχτα. Τέτοια λένε για αυτόν.. και γιατί να μη τα πουν, όταν τα λένε οι νοήμονες, σ’ αυτούς που αντέχουν την αλήθεια. Σ’ αυτούς που τέτοιες αλήθειες γουστάρουν να ακούνε.

Η κουβέντα για τον Θανάση Παπαγεωργίου. Πρόσθεσε και δεύτερο νυχτερινό κέντρο στη φαρέτρα του, το ιστορικό Lido-όπως το tsipasblog.gr αποκάλυψε– σίγουρα θα το κάνει μαγαζάρα-όπως και πάλι το tsipasblog.gr αποκάλυψε– και το ερώτημα τώρα είναι “Τι σχήμα θα βάλει”. Επειδή αυτός αποφασίζει, επειδή είναι πανέξυπνος και ξέρει τι κάνει, έκλεισε τον “αφάγωτο” Χρήστο Χολίδη, σύμφωνα με τις απόρρητες πληροφορίες και την τετράγωνη λογική του tsipasblog.gr, που γνωρίζει και μπορεί να προβλέψει τα πάντα περί νύχτας. Βέβαια, πρώτα θα τον ενισχύσει, θα τον φουσκώσει με νέα τραγούδια, γιατί ο Παπαγεωργίου ξέρει πως το μαγαζί το κάνει ο καλλιτέχνης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.