Το USB των νόμιμων υποκλοπών που την στέλνει πιο βαθιά! Οι συνομιλίες της Καϊλή από την φυλακή με την αδερφή της Μανταλένα! Ο φίλος υπουργός που “καθαρίζει για τον Στέργιο” και η αγορά διαμερισμάτων στο Κολωνάκι που θα νοικιάσει για να έχει νόμιμα χρήματα. “Όταν βγω δεν θα βρω πουθενά δουλειά. Πρέπει να έχω εισόδημα”

Στο διάστημα από τη σύλληψη της Εύας Καϊλή έως τα μέσα Ιανουαρίου, οι τηλεφωνικές συνομιλίες της προφυλακισμένης με την αδελφή της Μανταλένα, καταγράφονταν νόμιμα από τη βελγική αστυνομία, εντός των φυλακών. Προφανώς αυτό η Καϊλή δεν το γνώριζε.

Το περιεχόμενό αποκάλυψε η εφημερίδα La Repubblica της Ιταλίας, η Le Soir και το περιοδικό Knack από το Βέλγιο και στην Ελλάδα το μετέφερε η Καθημερινή.

Στις συγκεκριμένες συνομιλίας υπάρχει μία πραγματική βόμβα, η οποία δεν έλαβε τις διαστάσεις που θα έπρεπε. Ενώ και η ελληνική δικαιοσύνη επιμένει να μην ασχολείται με την πολύ σοβαρή υπόθεση, που όπως αποκαλύψαμε συνιστά κακουργηματική παρέμβαση τρίτης χώρας στην λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα. Καθώς σύμφωνα με τις βέλγικες αρχές, η Εύα Καϊλή έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το Κατάρ, ως ενίσχυση για την προεκλογική εκστρατεία το 2019.

Εύα και Μανταλένα λοιπόν, σε ένα απόσπασμα από τις ηχογραφημένες συνομιλίες μιλούν για το πότε θα επικοινωνήσουν με τον υπουργό για το θέμα του «Στέργιου»

Ποιος είναι ο Στέργιος που αφορά τις αδερφές Καϊλή και ποιος είναι ο υπουργός που φροντίζει πάντα την οικογένεια αυτή; Τι πρεμούρα είναι αυτή για τον “Στέργιο” την ώρα που η Καϊλή είναι στην φυλακή. Σύμφωνα με τους διαλόγους που περιγράφονται στις εφημερίδες που τους δημοσίευσαν η Καίλή λέει στην αδερφή της πως θα πρέπει να αγοράσουν διαμερίσματα στο Κολωνάκι αφού όταν θα βγει θα πρέπει να ζει με κάποιον τρόπο να έχει εισοδήματα. Με τι λεφτά θα τα αγοράσει ; 

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.