Δεν το είπαμε τυχαία η συνεργασία της χρονιάς

Το μεγαλύτερο έργο, στους πρωταγωνιστές της νύχτας, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, είναι. Οπότε, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Να πάρει την μεγάλη, την φανερή, την θαυμαστή προτίμηση του προσκυνητών, για μια, δυο βδομάδες, στην αρχή μόνο. Και μετά να περιμένουμε να δούμε, πότε θα την ξαναδούμε την λιακάδα, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει, είναι ο πιο δύσκολος μήνας, ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο. Όχι πως δεν ισχύουν αυτά, ισχύουν όλα. Αλλά όπως σε κάθε κανόνα, έχει και την εξαίρεση, που τον ξεγυμνώνει. Έτσι και στον χάρτη της νυχτερινής διασκεδαστής, της Αθήνας, το φετινό.

Δεν θέλει πολύ σκέψη, για να το πεις. O Κώστας Μπερτάκης, για ακόμη μια φορά, για πολλοστή φορά, παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο κόλπο. Τον Κωσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά, την συνεργασία της χρονιάς, στο θρυλικό 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎 𝐀𝐓𝐇𝐄𝐍𝐒! Δεν τους αντιστέκεται κανείς. Πεθαίνεις για πότε θα τους δεις από κοντά, δεν βλέπεις την ώρα. Όπου αυτό, η αλήθεια είναι πως θέλει προσπάθεια, καθώς από τώρα, μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου, είναι γεμάτοι, αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές. Που σημαίνει πως όταν ο κόσμος βλέπει πράξεις μεγάλες, κι όχι παρλαπίπες. Θα σε στηρίξει, κι ας η εποχή, είναι η χειρότερη όλων των εποχών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

▪️Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
TEATRO ATHENS
www.teatroathens.gr
📍Λ. Ποσειδώνος 26-28 , Καλλιθέα
📞 RSV: +302109400726 & +302109400727

Διαβάστε επίσης : Δεν υπάρχει γλύψιμο, μόνο αντικειμενική κριτική! Ο Μπερτάκης και πάλι την άλλαξε την νύκτα- Παλιότερα με το Καρράς, Πάολα, Παντελίδης, ή το Μαζωνάκης, Πάολα, Παντελίδης (και άλλα πολλά)- Τώρα με το Αργυρός – Ρουβάς, που έκανε διαστημική πρεμιέρα χθες στο Teatro Athens..Και απέδειξε πως είναι το απόλυτο νυχτερινό έργο (για φέτος σίγουρα, ίσως και των τελευταίων χρόνων)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.