Αυτό το διαγωνισμό, δεν πρέπει να το χάσεις!

Να μην μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή, είναι είναι το πρώτο που θα ευχηθείς, μπαίνοντας σε ένα κατάστημα. Στο οποιοδήποτε κατάστημα. Πρώτα, βέβαια, αυτό, μετά το μάτι σου θα πέσει και στα άλλα. Η εταιρεία που εμπορεύεται τη νέα μεγάλη εμπειρία στην εστίαση, στην Αθήνα, αλλά και στην Λάρισα. Την αλυσίδα πολυχώρων εστίασης, με το όνομα Bread Factory, που το έχει στήσει ο Ηλίας Πετρόπουλος. Και το έχει στήσει έτσι το πράμα, ώστε και φύγει γεμάτος ο επισκέπτης, με ότι και να αγοράσει. Και μαζί με λεφτά, με πολλά λεφτά, να φύγει.

Με αυτό τον πρόλογο, θα ντύσει το tsipasblog.gr, το νέο giveaway του Bread Factory.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε στην περιγραφή του : Τα παλικάρια κουράστηκαν για να βγουν κερδισμένα ενώ εσύ δεν χρειάζεται.1.000€ μετρητά και ένα κουτί με απολαυστικές δημιουργίες του #BreadFactory σε περιμένουν να τα κερδίσεις με 2 απλά βήματα χωρίς κόπο και ιδρώτα. Για να μάθεις περισσότερα και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, επισκέψου την επίσημη σελίδα μας στο Instagram (@breadfactorygr).

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎سييا Κάτι κερδισμένα παλικάρια! Γκιβαγουέι! ΚΥΡΙΑΚΗ τα με 1000‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.