Δεν υπάρχει γλύψιμο, μόνο αντικειμενική κριτική! Ο Μπερτάκης και πάλι την άλλαξε την νύκτα- Παλιότερα με το Καρράς, Πάολα, Παντελίδης, ή το Μαζωνάκης, Πάολα, Παντελίδης (και άλλα πολλά)- Τώρα με το Αργυρός – Ρουβάς, που έκανε διαστημική πρεμιέρα χθες στο Teatro Athens..Και απέδειξε πως είναι το απόλυτο νυχτερινό έργο (για φέτος σίγουρα, ίσως και των τελευταίων χρόνων)

Ο Κώστας Μπερτάκης άλλαξε και πάλι την νύκτα. Ποιος το λέει αυτό; Δεν είναι να στο πει και να στο ξανάπει το Tsipas Blog, αυτός και ο άλλος δημοσιογράφος. Δημοσιογράφος του Κώστα Μπερτάκη. Έχει αρχές, είναι ιδεολογία κι άλλα τέτοια. Μην τρελαθούμε. Να παρουσιάζεις τα πράγματα σα να είσαι το γραφείο τύπου του, δεν είναι έτσι η δημοσιογραφία. Αυτός είναι ο σημερινός δημοσιογράφος. Αλλά το καταλαβαίνω. Γιατί πείνας κι όποτε, πρέπει να βγει το μεροκάματο.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Μόνο αν στο πει η ίδια η πραγματικότητα, αυτή θα έχει ψυχή, θα είσαι περήφανος νυχτόβιος, να το ακούσεις. Μια τέτοια κατάσταση, βουτηγμένη στη πραγματικότητα, συναντήσαμε στο ριζικά και πάλι Teatro Athens, χθες το βράδυ το συναντήσαμε. Στην συνύπαρξη Αργυρού-Ρουβά, Ρουβά-Αργυρού. Μαγική, μοναδική, πολύ καλύτερη από όσο την περίμενα ήταν. Είχε τιμιότητα στο να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά. Και να νιώσει πως άξιζε ναι, τα λεφτά που έδωσε. Καμία σχέση με την ξεπέτα να πάρω από τα 20.000 από τον Μπερτάκη. Και άλλα είχε. Τα πάντα είχε. Kοινά κομμάτια πάνω στο stage, oρεξη, πειράγματα, την μεταξύ τους χημεία στο κατάλληλο σημείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άνετα την χαρακτηρίζεις, νυχτερινή προσφορά, πως δούλεψαν για τον λαό της. Την δουλειά την πήγαν πολλά βήματα πέρα. Και άσε άλλους επιχειρηματίες, να παριστάνουν πως φτιάνουν μεγάλα έργα, τέτοιο έργο, με τίποτα δεν το ακουμπάνε, είναι το απόλυτο έργο της φετινής νύκτας. Δεν υπάρχει γλύψινο, μόνο αντικειμενική κροτική. Και όπως πολύ καλά το είπα ξεκινώντας, ο Μπερτάκης άλλαξε και πάλι την νύκτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.