Τι θα βάλει ο Παπαγεωργίου ;

Από την Κυριακάτικη συνάντηση μας στην Κουρούτα

Να βρούμε τι θα βάλει. Αυτό με ρωτούν για τον Θανάση Παπαγεωργίου. Να ρωτήσεις τον πολύπειρο ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων Fever- Lido, ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θα βάλει.

Τι θα βάλει, ε; Κανείς δεν ξέρει κάτι για να το πει, όμορφα και πολιτισμένα, με βεβαιότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, αλλά κάτι θα βάλει, και εσύ Τσίπα που μιλάς μαζί του, λογικά θα σου είπε, που ξέροντας σε, που σιγά που δεν τον ρώτησες, σου λέει ο χ, αλλιώς ο ψ, αλλιώς ο ω φίλος. Τι, δηλαδή, θες να πιστέψω ότι δεν σου είπε τίποτα την Κυριακή που τα είπατε -και μάλιστα βγάλατε και φωτογραφία- σε ένα από τα καλοκαιρινά του μαγαζιά στην Κουρούτα ;

Αλλά στο λογαριασμό των σκέψεων τους δεν υπολογίζουν την σιωπή του Παπαγεωργίου. Είναι άντρας τέτοιος που θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει, για τους “πυραύλους” που έχει επιλέξει και θα έχουν στόχο να βυθίσουν ό,τι ανταγωνιστικό καράβι επιπλέει στα νερά της νύχτας. Σωστό. Αναμενόμενο, αλλά όπως και να ‘χει, τα ..ευχάριστα θα τα μάθετε πρώτοι από το tsipasblog.gr.

Οπότε, στην ώρα τους όλα!

Διαβάστε ακόμα: Στην Ακρόπολη της σημερινής Ελλάδας ο Οικονομόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.