Στην Ακρόπολη της σημερινής Ελλάδας ο Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος

Γνωρίζω ότι η Ακρόπολη είναι το Νο 1 μνημείο του αρχαίου κόσμου. Την οποία την έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον το 10% των Ελλήνων. Όμως, της Ελλάδας σήμερα η Ακρόπολη είναι άλλη. Η Μύκονος, το πιο ρεκλαμέ νησί. Έχει εξελιχθεί σε ό,τι πιο προχωρημένο, με συνέπεια, να το πούμε με την ευκαιρία, να δέχεται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη. Επόμενο. Πολύ ωραίο νησί, μ’ όλους τους επώνυμους και σελέμπριτυς να το έχουν κατατάξει σε πολυπόθητο μέρος.

Ποια είναι η κουβέντα. Έλληνας τραγουδιστής, ο Νίκος Οικονομόπουλος, που θα βρίσκεται στο Fantasia του Κώστα Μπερτάκη από Σεπτέμβρη, με την παρέα του, την επισκέφθηκε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όταν, μάλιστα, αντιλήφθηκε πως τον τραβούσε η κάμερα, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά χαμογέλασε και συνέχισε να συζητάει με την παρέα του απολαμβάνοντας το ποτό του στο ηλιοβασίλεμα.

Πάντως, άλλος είναι ο λόγος της επίσκεψης Οικονομόπουλου στη Μύκονο. Ότι θα τραγουδήσει στο λαμπερό γάμο της κόρης της Μαριάννας Λατση, που είναι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σαμπάνης έχει μάνατζερ, τον καλύτερο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.