Ο Σαμπάνης έχει μάνατζερ, τον καλύτερο

Γιώργος Σαμπάνης

Έτσι είναι στη νύχτα. Μάλλον πλέον στη νύχτα. Αν δεν ανακοίνωνε ο Μάριος Παπαδατος ότι χωρίζει επαγγελματικά με τον Γιώργο Σαμπάνη, με τον οποίον όμως δεν τσακώθηκε, τότε θα συνέχιζε να είχε μάνατζερ ο τραγουδιστής. Μετά από πολλά χρόνια. Χωρίζουν τα τσανάκια τους και χρεώνουν κρίση μανατζερική στον Σαμπάνη. Όχι, δεν είναι έτσι τα πράγματα, έτσι τα βλέπουν και τα γράφουν. Τα συμπεράσματα δεν βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο. Και είναι εσφαλμένο, αλλά και αποπροσανατολίζει να λέγεται ότι ο τραγουδιστής οδηγείται στις… εξελίξεις χωρίς μάνατζερ. Κάτι να κάνει. Να τα ξαναβρεί με τον Παπαδάτο, να πάρει άλλον, για να αλλάξει τις… διπλωματικές του συμμαχίες.

Σίγουρα, ο Σαμπάνης δεν χρειάζεται ανασύνταξη και επανεκκίνηση, γιατί δεν θα έχει πρόβλημα, κι όχι δεν θα… αποκαθηλωθεί από δω και πέρα, που δεν έχει τον Παπαδάτο. Δεν θα υπάρξει αποκαθήλωση στο Σαμπάνη. Ο τραγουδιστής θα συνεχίσει να πλέι στον αφρό, θα ξαναβρίσκεται ικανός για μεγάλες πτήσεις, όλα θα είναι μια χαρά, όλα θα είναι έξτρα πρίμα γκουτ, πιθανόν να πάρει κούπα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, και δεν θα χρειάζεται κανέναν μάνατζερ. Γιατί μάνατζερ έχει ο Σαμπάνης και μάλιστα έναν από τους κορυφαίους του είδους του. Τον Κώστα Ματσίκα, άρα τον επιχειρηματία του Έναστρον, που θα βρίσκεται και τον χειμώνα που έρχεται. Το λένε το tsipasblog.gr που εκφράζει επικοινωνιακά την νύχτα. Τι εννοώ; Ότι στη σημερινή νύχτα, ο καλύτερος μάνατζερ είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, που με τη τσέπη του σπονσοράρει το προϊόν του, που είναι ο τραγουδιστής. Τόσο απλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασιλιάς, το χειμώνα, στο πιο εντυπωσιακό νυχτερινό κέντρο των Βαλκανίων

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.