Θα είχε έρθει το μεγάλο “παλούκι!”, αλλά για την ώρα, σώζεται από τις εκλογές! Πάλι στο …κυνήγι την νύχτα πήρε η κυβέρνηση! H αφορμή βρέθηκε, ο Μπισμπίκης και η Πάολα

Βασίλης Μπισμπίκης, Θάνος Πλεύρης, Πάολα

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και δεν υπάρχει αντίλογος στα γεγονότα! Τι να πει κανείς μπροστά στην πραγματικότητα; Όταν βρέχει ότι στον ουρανό κυκλοφορεί μονάχα ο ήλιος. Δεν γουστάρει να κρατάει ομπρέλα, μαγκιά του, όμως όχι ότι ο παππούς δεν κατουράει από ψηλά.

Άνοιξε πάλι η κουβέντα περί κλεισίματος της νύχτας, και κάποιοι δεν κρύβουν την χαρά τους. Γουστάρουν να την χάσουν την δουλειά του η νυχτόβιοι, επιδιώκουν να τους συμβεί. Κάνουν τα πάντα. Ήθελαν την αφορμή. Την βρήκαν. Το τσιγάρο. Αυτό είναι το κόνσεπτ. Το πράγμα φωνάζει. Η μια στοχοποίηση διαδέχτηκε την άλλη, το ένα καπάκι μετά το άλλο. Πρώτα ήταν ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Ματσίκία (Έναστρον), που τραγουδά η Βανδή με τις Μέλισσες. Και ακολούθησε η Παόλα, εμφανίστηκε, λένε, στην πίστα του Fever (συμφερόντων Θανάση Παπαγεωργίου) κρατώντας το στο χέρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τα δύο, προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος ανέφερε πως θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από τον αντικαπνιστικό νόμο. «Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα» παρατήρησε και εξήγησε: «δεν είναι η ιδιοκτησία του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε ένα τσιγάρο». «Γίνεται όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού» συμπλήρωσε και καταλήγοντας τόνισε πως «προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Να ‘ναι καλά οι εκλογές, που την σώζουν την νύχτα, προσωρινά τουλάχιστον. Αλλιώς θα είχε ήδη πέσει σίγουρα το σκοτάδι, το πέσιμο των φώτων. Το παλούκι!

Διαβάστε επίσης : Πολύ μεγάλο θέμα, για ένα ..τσιγάρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.