Πολύ μεγάλο θέμα, για ένα ..τσιγάρο

Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Μπισμπίκης-Δέσποινα Βανδή, Κώστας Ματσίκας

Αυτό λέγεται γκαντεμιά. Κανονική. Πολύ μεγάλη. Η μεγαλύτερη ίσως μετά την άρση των μέτρων για τον COVID-19. Νυχτερινά μιλάμε. Γκαντεμιά;

Καλό ήταν για το ότι διαφημίσθηκε παντού, το νυχτερινό κέντρο Έναστρον, με τη σκηνή βγαλμένη σαν από ταινία. “Δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα” τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, μπροστά στον Βασίλη Μπισμπίκη. Αυτός δεν κρατιέται, τρέμει, από το μέγα πόθο, και όσο γίνεται πιο γρήγορα, της ορμάει, της δίνει καυτό φιλί στο στόμα. Ούτε και εκείνη αντέχει, και να κοιτάζει μόνο ο ένας τον άλλον. Καθόλου δεν τους ένοιαξαν τα χιλιάδες άλλα βλέμματα των θαμώνων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δέσποινα Βανδή: Τα δημόσια φιλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Και από το πουθενά, προέκυψε το αδιανόητο. Το απίστευτο. Το αναπάντεχο. Τι ακριβώς συνέβη; Πάνω στην καψούρα του, άναψε ένα τσιγαράκι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης…Και άντε να φάει πρόστιμο, κάποιο χρηματικό ποσό, το νυχτερινό σπίτι του Κώστα Ματσίκα, για την μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Αυτό! Mόνο αυτό. Όχι Kοτζάμ Υπουργός να βγαίνει στο μπαλκόνι του Twiter και να “αμολάει” το ”μήνυμα”, πως έτσι δεν θα μείνει, να το κάνει τόσο μεγάλο. Λες και τα είχαμε λύση όλα, αυτό μας έλειπε μόνο. Όταν τα προβλήματα «πνίγουν» τα δημόσια νοσοκομεία. Όταν το σύμπαν, από το πρωί έως το βράδυ σε βρίζει, γιατί εσύ τον αγνοείς σκανδαλωδώς. Το χαβά σου να λες καλύτερα. Δεν το κάνεις με τίποτα! Μιλάμε για τον Υπουργό Υγείας, έτσι, όχι για κάποιον φουκαρά πολιτικό σε ταπεινή ενορία βιοπαλαιστών. Τι κόλπο είναι αυτό! Σίγουρα ο Θάνος Πλεύρης πήγε να κάνει παιχνίδι επικοινωνιακό, μόνο που του βγήκε μπούμερα.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού καταστήματος «Έναστρον»

Αγαπητοί φίλοι,
όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.
Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε! Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.