Πρώτη φορά σε πίστα νυχτεριού κέντρου της Αθήνας! Η πιο σημαντική φώτο στο νυχτερινό φωτορεπορτάζ, για το 2022 που τελειώνει σε λίγο

Έγινε, ρε, έγινε, παραέγινε, η συνάντηση η μεγάτονων, η ιστορική! Που για πολλά χρονιά, σίγουρα 20 και ίσως και παραπάνω, φαινόταν απίθανο. Αν σου το έλεγαν, δεν υπήρχε περίπτωση να το άκουγες ήσυχα, να μην τους έβριζες. Ακόμα και με τις πέτρες θα τους έπαιρνες. Αυτό το “μήνυμα” στέλνει πριν τα βρουν η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση. Για πρώτη φορά μαζί, σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού (της Αθήνας). Αυτή του “Έναστρον”, συμφερόντων του Κώστα Ματσίκα. Tους “τσίμπησε” ο Νίκος Δρούκας. Αυτός, που από το 1988, και μέχρι σήμερα αδιάκοπα, με τις αποκλειστικές του φωτογραφίες, γράφει ιστορία. Τις ιστορίες τις Show Bizz! Τις ιστορίες της νυχτερινής ζωής!

Καλά αυτό το ξέρετε. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα της νυχτερινής Αθήνας αυτή τη σεζόν, είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με τις Melisses, στο Έναστρον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Πολύ μεγάλο θέμα, για ένα ..τσιγάρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.