Ηλίας Τσίπας για το απίστευτο περιστατικό με τον Αντύπα : Ήταν μια ατυχής στιγμή, κανείς δεν το περίμενε (video)

Δεν το συζητάμε. Το έχουν χωνέψει όλοι πως πράγματι έγινε ο κακός χαμός, πανελλήνιος χαμός. Πάει για τεράστια διαφήμιση, έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει. Είναι πρώτο με διαφορά στη βαθμολογία νυχτερινή (και όχι μόνο) επικαιρότητα, η όλη φάση, η πρωτοφανής. Ανήμερα των Φώτων, την Παρασκευή στις 6 Ιανουαρίου, στο νυχτερινό κέντρο “Αστέρια του Λου” στην Πάτρα. Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα και πήγε απειλητικά προς τον Αντύπα. Η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει από το Tsipas Blog, με αποκλειστικό δημοσίευμά που τα λέει όλα. Και ακολούθησαν και οι άλλοι.

H “καρδιά” του Tsipas Blog, γνωστός ποιος είναι, ο Ηλίας Τσίπας. Σήμερα, στη καθημερινή, πρωινή εκπομπή (08:00-10:00), με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο, του Mega Channel, με την Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε: “Στην Πάτρα και την επαρχία γενικότερα, το μαγαζί γνωρίζει, πάνω κάτω, ποιοι είναι οι πελάτες του, ποιοι το στηρίζουν. Και από την άλλη, όταν κάτι πηγαίνει καλά, δεν περιμένεις να πέσει …ουρανοξύστης. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενε κανένας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.