Για Αντύπα-Αστέρια (by Λου) δεν τα λένε σωστά … Τα media έπαιξαν με την γνωστή συνταγή

Η απλή ιστορία δεν έχει τύχη στην Ελλάδα. Για να γίνει ιστορία συναρπαστική, η πιο γοητευτική, να συγκινήσει τον θεατή, τον αναγνώστη. Για να πουλήσει, για να κάνει ντόρο, να σπάσει τα ταμεία. Να ανέβει σαν ύπαρξη, σαν εμπόρευμα, μόνο ένα πράγμα χρειάζεται. Να είναι “Πουστριλικι στόρυ”! Να πλουτιστεί, δηλαδή, με επεισόδια, φόνους, κηδείες, χωρισμούς, τσακωμούς, απειλές και ό,τι άλλο είναι κουλό, ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο. Δεν έχει καμία τύχη το έργο, δεν βγαίνει καν στην αγορά, αν δεν είναι “Πουστριλικι έργο”. Φοβερό, ε; Καθόλου φοβερό. Στην Ελλάδα είμαστε! Είπαμε.

Έτσι και ο Αντύπας (φώτο, από τα Αστέρια Live By Lou, στην Πάτρα, που σαρώνει, που μέχρι την Αθήνα το συζητήσανε. Και που πήρε παράταση, τουλάχιστον μέχρι την Καθαρά Δευτέρα ). Ο διαχρονικός λαϊκός τραγουδιστής, λέει, βρισκόταν στην πίστα και μόλις είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει την μεγάλη επιτυχία του «είμαι χάι μου». Εκείνη την ώρα λοιπόν, ένας θαμώνας, που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του μαγαζιού, ανέβηκε μανουριασμένος στην πίστα και του επιτέθηκε. Το πιπεράτο, λοιπόν, το παρέλαβαν τα σαιτ, τα κανάλια και γενικά τα μμε, και το… σχολιάζουν. Τι λέει ο Αντύπας, τι λέει ο Λου, τι λέει η λουλουδού, που προσπάθησε να μπει στην μέση, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη. Τι λέει ο αυτός που έκανε ότι έκανε, τι λένε οι μπράβοι, που τον παρακολουθούσαν, αν τον παρακολουθούσαν, τι λέει ο κόσμος που ήταν μπροστά, αν έτρεξαν, φώναξαν, ή έμειναν και συνέχισαν τα διασκεδάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.. Και πως είναι; Κατ’ αρχάς, απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορούν να προκύψουν σε οποιαδήποτε εργασιακό χώρο, οποιαδήποτε ώρα και για οποιοδήποτε λόγο. Δεν μπορείς να υπολογίσεις το απρόοπτο. Έρχεται εκεί, που δεν το περιμένεις. Ακριβώς αυτό συνέβη και με το άνωθι περιστατικό. Την Παρασκευή, στον εορτασμό των Θεοφανείων έγινε, όχι το Σάββατο.. Κατ’ δεύτερον, πως το αντιμετώπισαν ο τραγουδιστής, αλλά και επιχειρηματίας του μαγαζιού, Παναγιώτης Λου; Που δεν είναι ακόμη μια περίπτωση, στο σωρό τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Είναι κάτι άλλο. Είχαν ψύχραιμη συμπεριφορά, δεν πήγαν στη κλασική συνταγή, που ακολουθούν σχεδόν πάντα στην νυχτερινή Αθήνα, σε τέτοιες περιπτώσεις. «Φωνάξτε τους μπράβους, να τον κάνουν ασήκωτο». Μια φωτά, δεν σβήνει με μια άλλη φωτά, αυτή είναι η αλήθεια.

Κατά τρίτον. Εδώ είναι η ουσία, τα ζόρικα, γιατί επιτέθηκαν στον Αντύπα. Ποιος ήταν ο λόγος. Δεν θα κωλώσει το tsipasblog.gr, θα το βγάλει στο φως. Γιατί έχουμε αλλεργία στις ανακρίβειες. Η γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα αυτού του τύπου. Γκόμενα του, γυναίκα του, φίλη του, ότι ήταν. Ένιωσε κάπως αδιάθετα. Αυτός, που ήταν ήδη φτιαγμένος από τα ποτά, καθόλου άσχετη η παρατήρηση. Και πάλι, λογικό ήταν, γιορτές ήταν, στα μπουζούκια ήταν, μάθατε τι έκανε. Ανέβηκε στην πίστα, σπρώχνοντας και φωνάζοντας στον τραγουδιστή, «Ρε πεθάνει, πες να έρθει γιατρός». Όμως δεν είχε δει, δεν τον πληροφόρησαν, πως η προστασία του “Αστέρια by Lou”, αντί να πάει πάνω του. Και καλά έπραξε, στα μαγαζιά του Λου, τον κόσμο δεν τον βαράνε. Τον κόσμο τον σέβονται. Αντίθετα είχε πάει στην γυναίκα, την έβγαλε στην είσοδο, να πάρει αέρα. Και αμέσως έκαναν κλήση στο ΕΚΑΒ, μπορείτε να το δείτε, είναι καταγεγραμμένη. Ζητήστε την επιβεβαίωση από τα πάρα πολλά μάτια, που το είδαν, ήταν εκεί.

Έτσι να ξέρουμε τι συμβαίνει, άνευ λοιπών σχολίων!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.