Η μεγαλύτερη διαφήμιση

Προκαλεί εντυπώσεις, δεν περνάει στο ντούκου. Πρώτο τραπέζι μπήκε στην πίστα ελληνικά media. Μέγα θόρυβο κάνει και μέσα και έξω από την αναγεννημένη νύχτα της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν επάνω στη σκηνή, αυτά του Αστέρια Live (By Λου). Ο μεγάλος διαχρονικός τραγουδιστής, που ολόκληρες σκάλες ”ανέβασε” την -τελειωμένη μέχρι και πριν – νυχτερινή Πάτρα. Την έκανε μια μικρή Θεσσαλονίκη. Που στο «Σπίτι με το MEGA», είχε πει για τον επιχειρηματία του μαγαζιού αυτού, με το όνομα Παναγιώτης Λου. Αρκεί το Λου: «Eίναι καταπληκτικός, με κάνει να νιώθω έφηβος, ήρθε την κατάλληλη στιγμή… ». Είτε δεν σας άρεσε, είτε όχι, είπε την αλήθεια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί της ουσίας. Την σοβαρή διάσταση του ασυλλήπτου περιστατικού, θα στη δώσει το Tsipas Blog, όχι ο της πλάκας, ο γελοίος, ο παράξενος, ο πονηρός. Αυτός που αμολάει την κουβέντα και σχολιάζει, απλά για να σχολιάσει, δεν το έχει ψάξει, δεν τον ενδιαφέρει να το ψάξει. Ο Αντύπας και τα Αστέρια, δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη και μεγαλύτερη διαφήμιση. Που στο λεξιλόγιο μου, σημαίνει πως όσοι δεν ήξεραν που αυτοί οι δύο μαζί, κάνουν μεγάλο παιχνίδι, στο φετινό πρωτάθλημα. Το έμαθαν τώρα. Σίγουρα!

Αυτά είναι τα ουσιαστικά σχετικά με τον Αντύπα, τα Αστέρια By Lou και τo “πέσιμο” από θαμώνα.

Διαβάστε επίσης : Για Αντύπα-Αστέρια (by Λου) δεν το λένε σωστά … Τα media έπαιξαν με την γνωστή συνταγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.