Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου στην Πάτρα – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή στα 46 του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους, και όλους τους συνεργάτες στον Όμιλο των «Παραπολιτικών»- Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης

H oικογένεια των «Παραπολιτικών», σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης, αποχαιρετά τον δικό της Παναγιώτη Τζένο, τον γενικό διευθυντή Μέσων του Ομίλου.

Η κηδεία έγινε στον ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα σε βαρύ κλίμα, χοροστατούντος του μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, o Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Στεφάνι έχουν στείλει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Εξόδιο Ακολουθία, δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.