Θα έχουμε χειμώνα δύσκολο με Stage Club ανεβασμένο

Τι να λέμε; The Stage Club στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη του 2022, ήταν μια ανταγωνιστική και εμπορική ομάδα, διότι έπαιξε επιθετικά και αποτελεσματικό, σε όλη τη σεζόν. Διεκδίκησε το άγιο δισκοπότηρο από τις 2 και 3 και 4 ομάδες, τις γνωστές, τις μπουζουκόβιες, τις παραδοσιακές της συμπρωτεύουσας.

Το Σάββατο και η Κυριακή, με τον Νικηφόρο και τον Νίνο Ξυπολιτά, που προστέθηκε πιο μετά, κρατήθηκε συνεχώς στην πρωτοπορία της βαθμολογίας. Και βέβαια, συνέχισε ανάλογα, με τα γκάζια στο τσίτα, με τον Νίκο Απέργη & Μαλλού, όταν τους παραδόθηκε η σκυτάλη. Αυτό έγινε!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια θα είναι η συνέχεια; Και ακόμα πιο πάνω θα είναι και σε χειμώνα, που, όπως έγραψε το tsipasblog.gr, θα είναι δύσκολος. Στο πιο δύσκολο νυχτερινό πρωτάθλημα της τελευταίας 10ετίας, χωρίς αμφιβολία. Δεν θα είναι ίδιος με πέρυσι. Πέρυσι δουλέψουν όλοι χωρίς εξήγηση. Φέτος θα δουλέψουν μόνο όσοι είναι νοικοκύρηδες και έχουν καλό μηχανισμό.

Το κάθε γιατί έχει την εξήγηση του. Όταν θα κάνουν την σύγκριση, θα δουν πως η ομάδα του Stage Club, φανερά θα ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Αυτά για την ώρα και τα λέμε μετά…

Διαβάστε επίσης : Παρουσιάστηκε το Mazu στο κοινό της Θεσσαλονίκης και …φάνηκε τι είναι!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.