Ο χειμώνας που έρχεται, θα είναι το τέλος της Νύχτας! Γυρίστε γρήγορα το καράβι, γιατί θα πέσει στα βράχια

Κακά τα ψέματα είναι περίεργο το φετινό καλοκαίρι, όχι μόνο για την νύχτα, γενικότερα σε όλα τα επίπεδα, για όλες τις δουλειές. Και επειδή κανείς τους δεν λέει την αλήθεια, κανείς τους δεν βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών και των προβλημάτων, θα στη πει το Tsipas Blog. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Γιατί φταίνε τα μαγαζιά. Θεωρούν τους πελάτες πρόβατα, λες και τρώνε σανό, θα πουν αυτοί οι κάποιοι. Αμ, δεν φταίνε τα μαγαζιά. Δεν θεωρούν τους πελάτες πρόβατα!

Για να μαθαίνουμε, είναι τα λεφτά που δεν υπάρχουν άλλα για πέταμα. Ας το χωνέψουμε. Όλα τα σημάδια το «φωνάζουν», δεν θέλει πολύ μυαλό. Θα ζήσουμε ένα δύσκολο χειμώνα. Με φοβίζει όλο αυτό που έρχεται. Ωστόσο, οι νυχτερινές ομάδες, σχεδόν όλες, όλα για όλα θα τα παίξουν, με πανάκριβες παραγωγές που θα κάνουν. Για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, σε κοινό που δεν θα ‘χει πια να φάει, η θα τα πουλήσουν στους λίγους πλούσιους ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν γίνεται ρε κύριε σου λέω, με τα χίλια ζόρια, να αποφασίζεις να πας για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, να βάλεις βενζίνη, να πληρώσεις το νοίκι, τα σχολεία των παιδιών, και μετά να περιμένουν να πας στα μπουζούκια και τα κλαμπάκια– ξυπνήστε!

Μιλάει η γλώσσα των αριθμών. Μιλάει η γλώσσα της λογικής. Μόνο σε 2 περιπτώσεις, θα έκανε ο έξυπνος νύχτα, την μεγάλη νύχτα :

  1. Αν είχε πολύ μαύρο χρήμα, καθώς τα μπουζούκια είναι μια μηχανή που μπορεί να ασπρίζει τεράστια χρηματικά ποσά
  2. Να είχε αμέτρητα λεφτά και να το έκανε για την πλάκα του

Τώρα για τους 2-3 παράγοντες, από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη, είναι η εξαίρεση στον κανόνα, που βγάζουν αληθινό χρήμα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ