Παρουσιάστηκε το Mazu στο κοινό της Θεσσαλονίκης και …φάνηκε τι είναι!

Να ξεκαθαρίσουμε, πώς θέλει η σημερινή κοινωνία την κάθε ιδέα! Να πηγαίνει με 200, να του αρέσουν τα χειρόφρενα και τα πατηλίκια, γιατί όχι να έχει και το εκκεντρικό ; Ή να παραμένει ανέραστο, σύμφωνα με τις επιταγές μιας άλλης ιστορίας, που έρχεται από το παρελθόν;

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Είναι πολύ εύκολη η επιλογή. Τι μας λες Τσίπας Μπλοκ; Υποστηρίζω δημόσια και σοβαρά τη συνταγή την πρώτη, ότι αν θες να έχεις μέλλον, πρέπει να κοιτάξεις το μέλλον. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και πισωγυρίσματα. Άλλο να σέβεσαι το παρελθόν και άλλο να συνεχίζεις να το έχεις επάνω στο άρμα σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για παράδειγμα. Ποιοι είναι το παράδειγμα; Αυτό το Mazu Bar Restaurant, στην Θεσσαλονίκη, που με το καλημέρα που άνοιξε, μπορεί να διακρίνει κάποιος μια διαφορετική οπτική. Λένε ότι είναι μαγαζί, το οποίο καλεί να προσέλθει πελάτης, όποιος έχει να καταθέσει κάτι, δηλαδή είναι μιας α κατηγορίας, διαχωρίζεται από την μάζα. Δεν θα ακούσεις κανένας να πει πως είναι «συνηθισμένο».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.