Το Τσίπας Μπλοκ αποκαλύπτει την “πυρηνική βόμβα” του “Φωταερίου” με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Φωταέριο. Τέλεια τοποθεσία, φανταστικό μαγαζί. Χειμώνα, θα το δούμε να επιστρέφει στο παιχνίδι, στο πολύ δυνατό παιχνίδι. Ναι, γιατί δεν πιάστηκε από χαμένους άσσους, αλλά από Ρήγα Σπαθί…».

Κάπως έτσι το είδατε από το Τσίπας Μπλοκ και προβλέψιμα προκλήθηκε ντόρος μεγάλος. Άλλοι το είδαν αέρα πατέρα κι άλλοι, οι πιο μυημένοι στον ανώτατο βαθμό των νυχτερινών μυστηρίων, την… ψιλιάστηκαν και δεν έχασαν καθόλου χρόνο. Με ρυθμό δυνατής βροχής την έπεσαν στα τηλέφωνα, να δώσουμε περισσότερα στοιχεία, να κάνουμε την αποκάλυψη. Ποιος είναι ο τραγουδιστής βασιλιάς, που έκλεισε ο επιχειργματίας Γιώργος Πετρογιάννης, ποιον εννοούσαμε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Αυτή η ώρα είναι τώρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Γιώργος Μαζωνάκης, Ηλίας Τσίπας

Γιώργος Μαζωνάκης! Δεν θα τον δούμε για τρίτη συνεχή σεζόν στο Κέντρο Αθηνών, στο Φωταέριο θα τον δούμε. Πέμπτη και Σάββατο. Τα από κάτω δεν έχουν κλειστεί ακόμα. Και δεν χωράει, βέβαια, καμιά αμφισβήτηση περί αυτού.

Για τα χειρόγραφα μας, για την ιστορία. 2013-14 ήταν η τελευταία φορά που είχαμε αυτόν τον συνδυασμό. Πολύ μεγάλη ήταν η επιτυχία του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.