Η τελευταία νύχτα στο ιστορικό Can Can! Τα λόγια του Καψάλη, δείχνουν πως όλα κύλησαν άψογα, με διεύθυνση και συνάδελφους τραγουδιστές- Και η επόμενη σεζόν, που αν κάτσει αυτό το σενάριο, θα είναι πιο …επική!

“Τελευταίο μας διήμερο στο αγαπημένο μας CAN CAN – Music Hall! ❤️
Μια υπέροχη συνεργασία έφτασε στο τέλος της..
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την μοναδική Χαρά Βέρρα, τον νέο και ταλαντούχο KOSTAS AGERIS, τον μεγάλο κουμπάρο μου Μάκης Τσίκος, την απίστευτη ορχήστρα μας, τα αφεντικά & όλο το προσωπικό, μα πάνω απ’ όλα όλους εσάς!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες βραδιές που περάσαμε παρέα αυτούς τους 4 μήνες!
Η στήριξη σας ήταν πέρα από κάθε φαντασία!
Σας περιμένουμε λοιπόν απόψε Παρασκευή και αύριο Σάββατο για να κλείσουμε τη φετινή σεζόν, με πολύ τραγούδι, κέφι, χορό & διασκέδαση μέχρι το πρωί!”…

Τι περισσότερο να μας πει ο Γιάννης Καψάλης. Τα είπε όλα. Είπε για την συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σαρδελή. Άψογή ήταν. Λείπουν τέτοιες από την σημερινή νύχτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να δούμε και για του χρόνου. Ποιος φλερτάρει με το Can Can, και είναι ο τεράστιος, ο μεγάλος, στο λαικό τραγούδι; Ο Σταμάτης Γονίδης. Κι αυτό δεν είναι σενάριο του μυαλού μας. Είναι σενάριο με σοβαρή δόση αλήθειάς, το έφερε στο φως το tsipasblog.gr. θυμηθείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.