Άλλο η δουλειά, άλλο η φιλία και η κουμπαριά! Επισκέφτηκε το Fantasia (συμφερόντων Μπερτάκη) Ο Αντώνης Ρέμος, και είδε με τα μάτια του, αυτό που συζητιέται έντονα όλα το χειμώνα, σε όλη τη νύχτα- Πως ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι…διαστημικός

Να θυμηθούμε κάποια πράματα. Ο Αντώνης Ρέμος ο γνωστός, και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Κώστας Μπερτάκης, μια φορά είναι, που έχουν συνεργαστεί. Ήταν το 2017, όταν είδαμε τον Αντώνη Ρέμο και το Χρήστο Δάντη, μαζί στο «Fantasia». Το μέταλλο, της ισχυρής προσωπικότητας, δεν τους άφησε να το ξανακάνουν. Το ότι είναι με την καλή έννοια εξουσιαστές, δυναμικοί και ασυμβίβαστοι, όχι μαριονέτες.

Να σας το πω διαφορετικά. Ένας ισχυρός και ένας αδύναμος, το πιο εύκολο γλυκό. Δύο ισχυροί μαζί, πολύ δύσκολο εγχείρημα, εννοείται. Όμως, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Η φίλια τους έχει πάρει και προαγωγή, έχουν γίνει κουμπάροι. Άλλο η δουλειά, άλλο η φιλία, δεν τα μπερδεύουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, ο Ρέμος, λογικά θα συμφωνήσει και αυτός, πως αυτό που κάνει φέτας ο Νίκος Οικονομόππουλος, άστο, άστο, δεν υπάρχει. Διαστημική σεζόν. Τον επισκέφθηκε χθες και το tsipasblog δεν ξέχασε να προμηθευτεί σχετικό στιγμιότυπο.

Δείτε το, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.