Με κάθε λεπτομέρεια! Το ρεπορτάζ που τα έχει όλα, με την υπογραφή του Tsipas Blog- Ομάδες που έριξαν αυλαία, που όμως έχουν ήδη το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, που έχουν πέσει και σκέψεις, που με τίποτα δεν πάει το μυαλό σας- Επισκέψεις- έκπληξη, το θαύμα, αυτός που το τόλμησε, οι μηχανές για μεγάλα πράγματα και από ποιους, ο πόλεμος στην παραλιακή, η δημοπρασία για πασίγνωστο καλοκαιρινό μαγαζί, η αλήθεια για Σφακιανάκη και Γονίδη, η Βίσση αλλάζει στέκι, ο Οικονομόπουλος συνώνυμο του Fantasia, οι φήμες, οι ταξιδευτές και το new entry

Τι σημαίνει είμαστε πολύ κοντά στο Πάσχα. Μήπως πως αναζητάς εξελίξεις και όλες έχουν παγώσει ; Καθόλου τέτοια απάντηση, και ναυ το εννοώ. Δεν φοριέται στο ερώτημα. Γούστο τους και καπέλο τους να λένε κάποιοι πως δεν υπάρχον ειδήσεις στις γιορτές, ίσως αυτό να τους βολεύει. Απλά να σας πω πως είναι άλλος ο κόσμος, άλλη η πραγματικότητα. Μ’ άλλα λόγια, δεν κάνουμε σοβαρή κουβέντα όταν ο άλλος ψάχνει την παραμικρή αφορμή, για να βάλει την ταμπέλα…στοπ, στην εξέλιξη της ζωής. Η ζωή πάει μόνο μπροστά, δεν μένει ποτέ στάσιμη. Ακριβώς!

Αν, λοιπόν, ανοίξετε το tsipasblog.gr, η πιο γνωστή βίβλος στον κόσμο των νυχτερινών, είναι δικιά μας. Θα διαπιστώσετε τι τελευταία παίζει σχετικά με την Αθήνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Μετά τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου (Votanikos), αλλά δύο μεγάλα σχήματα, έριξαν φινάλε, το Σάββατο που μας πέρασε. Ο Γιώργος Μαζωνάκης (Κέντρο Αθηνών) και το Πλούταρχος-Πάολα (Fever). Να θυμίσουμε και τον Ηλία Βρεττό, στο Mezzo Athens Party Stage, πριν δύο βδομάδες, μας αποχαιρέτησε.

-Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει, λέει το ποδοσφαιρικό ρητό, και σωστά. Τι μας λένε οι πληροφορίες του Τσίπας Μπλοκ; Ο Μαζωνάκης, για τρίτη συνεχή χειμερινή σεζόν, θα συνεχίσει στην νυχτερινή επιχείρηση του Γιάννη Τσακουμάκου. Ακούστε το καλύτερο. Έχει κάνει πρόταση, για guest παρουσία του Μάκη Χριστοδουλοπούλου. Δεν είναι και τόσο εύκολο πάντως να γίνει. Είναι όντως θεικός συνδυασμός, που όμως πρώτος το είχε σκεφτεί ο Αντώνης Ρέμος. Δηλαδή, να έχει τον Μάκη στο Nox. Όπως είδατε στην εξέλιξη του έργου, δεν προσχώρησε, λόγω τω χρόνων, και μάλιστα, από την πλευρά του δεύτερου.

-Περίπτωση Fever. Ξέρετε ότι η σεζόν του ήταν μαγική. Οπότε, πώς να αντισταθεί, ο ιδιοκτήτης του Θανάσης Παπαγεωργίου, να μην έχει και του χρόνου την Πάολα. Aυτή την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστριά και ψυχή. Η πρόταση έχει ήδη πέσει πάνω στο τραπέζι και το κλίμα είναι πολύ θετικό.

-Τι έχω να πω για το Βοτανικό; Δεν είναι ότι επειδή έφτασε στο τέλος η εφετινή πολύ πετυχημένη προσπάθεια, και η μηχανή σταμάτησε να δουλεύει. Στο φινάλε, σε τέτοιο level, η μηχανή δεν σταματάει να δουλεύει ποτέ. Ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς ξεκίνησε.

-Ο Ρέμος “τόλμησε” να καταφύγει στη λύση με άλλο όνομα δίπλα του, το άφησε το one man show. Και του βγήκε ασφαλώς. Ο θόρυβος που προκαλεί φέτος, τόσο σε προέλευση καλού κοινού, όσο σε ζημιές από λουλούδια, είναι αρκετά μεγάλος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Θαύμα χαρακτηρίζεται η παρουσία της Ιουλίας Καλλιμάνη στο Tokyo Theater. Χωρίς υπερβολή! Καθόλου τυχαία, λοιπόν, η Τέταρτη παράταση, που πήραν οι εμφανίσεις της, στο νυχτερινό στέκι των αδερφών Βουτυράκου.

-Συνεχίζω με Tokyo. Μια επίσκεψη από αυτές που δεν βλέπεις κάθε μέρα, είδαμε την Παρασκευή. Γιώργος Πετρογιάννης, το αφεντικό του “Φωταερίου”, στην ίδια παρέα με τον Νίκο Μαυρέλη, ο εγκέφαλος του Voodoo.

-Εκρηκτικό όνομα στο κόσμο των Ελλήνων τραγουδιστών. Ο πιο διαχρονικός τραγουδιστής, ανώτατης κατηγορίας. Είναι απλά ένας διαστημικός τύπος.. Ο λόγος περί του Γιώργου Μαζωνάκη. Ήταν μία μαγεία, η επίσκεψη του στο Voodoo, την Κυριακή, στη βραδιά του Ηλία Καμπακάκη. Έχουμε πλάνα από αυτή την φοβερή συνύπαρξη.

-Στην υπόθεση ο πόλεμος στην παραλιακή, είναι στην κορύφωση του. Ο έξυπνος, λοιπόν, φεύγει μόνος του, δεν περιμένει να τον πάρουν τα σκάγια. Επομένως. Η ομάδα του Voodoo, που αποχωρεί από το Voe. Είναι λογικό αυτό που κάνει. Πολύ λογικό! Πάρα πολύ λογικό! Το καλοκαιρινό παιχνίδι τους, έχουν καταλήξει με ποιους και που θα το παίξουν. Στο Romeo, με Νικηφόρο και Νίνο, 20/4 ανοίγουν. Και μετά είναι και ο χώρος, στον όροφο πάνω από το Posidinio.. Στο όποιο θα συμπράξουν με Γιώργο Πάτση. Οι σκαλωσιές έχον μπει για την μεταμόρφωση του χώρου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Και το Voe, έτσι θα μείνει ξενοίκιαστο; O Γρηγόρης που έχει το “Ελλάδος Εικόνες”, λένε πως το κοιτάζει. Αλλά δεν ξέρω αν το έχει κλείσει ή είναι σε πρώιμο στάδιο αυτό που έφτασε στα αυτιά μου.

-Η ταράτσα του Φωταερίου, στην Πειραιώς, που έγινε Destijl Summer, πέρυσι του καλοκαίρι. Θα την ξαναδούμε, αλλά χωρίς το κομμάτι του live, club μόνο.

-Σε εστίαση και την νυχτερινή διασκέδασή τους ξέραμε. Τώρα κάνουν στροφή και στον τουρισμό, τα αδέρφια Νίκος και Δημήτρης Μαυρέλης. Το χτίσιμο των βιλών στη Κρήτη ξεκίνησε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Την λες πετυχημένη. Κανείς δεν θα διαφωνήσει σ’ αυτό. Είδαμε πως περπάτησε. Η ιστορία που ξεκίνησε φέτος στο Mezzo Athens Party Stage, στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Πίσω είχε την ομάδα του Banana Athens, η οποίοι έδωσαν την τραγουδιστική σκυτάλη στον Ηλία Βρεττό. Θα συνεχίσουνε με αυτόν και του χρόνου, ενώ υπάρχει η σοβαρή σκέψη να τον πλαισιώσουν με τον Αναστάσιο Ράμμο.

-To Banana club Athens, λέγεται, πως είναι από τα καλοκαιρινά μαγαζιά, το ..κοφτήρι. Και στο φετινό του ξεκίνημα, εκκωφαντικά το έδειξε.

-Όσο για την Άννα Βίσση. Μια κατηγορία από μόνη της. Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με άλλη. Τι να πρωτοπείς γι αυτήν. Αξία και ποιότητα που δεν περιγράφεται με λόγια, που δεν βλέπεις σήμερα. Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία της στο Hotel Ερμού. Επειδή όμως υπάρχει θέμα που αφορά την άδεια του. To Τσίπας Μπλοκ φέρνει στην επιφάνεια, την πληροφορία να μετακομίζει τον επόμενο χειμώνα, στο άλλο μαγαζί του ομίλου Μωράκη, το Box.

-Πολύ μου αρέσει ο Νίκος Απέργης. Η άνοδος του είναι εντυπωσιακή. Ο ένας μετά τον άλλον κλείνουν και αυτός συνεχίζει ακάθεκτος στο Cabaret. Καμία έκπληξη. Η κορυφαία όλων Άννα Βίσση, τον είδε στο Hotel Ερμού και αμέσως τον φώναξε στη σκηνή.

-Οι φήμες, το κουτσομπολιό, πάντα θα υπάρχουν. Γιατί, όχι, να τους ρίξουμε μια ματιά, αν κάτι αξίζει. Είναι κοντά στην βάση της αλήθειας. Πάμε να συνδεθούμε με αυτόν τον κόσμο. Ένα από τα σχήματα, που συνεχίζει και είναι στα φετινά top three, του φετινού πρωταθλήματος. Του χρόνου, δεν θα το ξαναδούμε, μάλλον. Το οποίο θα οφείλεται στο ότι ο μάνατζερ, ο κορυφαίος μάνατζερ, του ενός κομματιού από το σχήμα αυτό, έχει χαλάσει την σχέση με τον επιχειρηματία του μαγαζιού. Έτσι άκουσα.

-Αυτό κι αν θα κάνει αίσθηση, που δεν έχει γραφτεί πουθενά. Στις 27 Μαρτίου, θα βγει σε δημοπρασία, από το ΕΤΕΑ, ένα πολύ γνωστό summer μαγαζί. Όλοι το ξέρετε. Πασίγνωστο. Και εννοείται πως αναμένεται να χτυπηθεί από όλους τους μεγάλους.
Η λεπτομέρεια που μπορεί να μην πρόσεξε κανείς. Από πάνω ακριβώς, είναι ένα τεράστιο κτήριο εννέα ορόφων, που βλέπει την Ακρόπολη, έχει την καλύτερη θέα στην Αθήνα. Το πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης. Καλά καταλάβατε, ο Δήμαρχος της Αθήνας. Και θα το κάνει ξενοδοχείο. Τι σημαίνει αυτό ; Δεν θα θέλει το ντάπα ντούπα από κάτω, να ακούγεται έως το πρωί.

-Απίθανο, είδαμε και διαβάσαμε παντού, πως ο Νότης Σφακιάνακης, είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του, σε πίστα της Θεσσαλονίκης. Είναι αυτή η αλήθεια; Μπα, δεν νομίζω. Αν αυτό δεν είναι αλήθεια, τότε τι είναι ; Όλη η νύχτα …τον ψάχνει. Πραγματικά όλοι! Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, για να τον βρουν. Μέσω τρίτων, μεταφέρεται το μήνυμα τους. Και η υπόσχεσή τους, συνοδεύεται με σακούλα γεμάτη λεφτά. Του δίνουν ότι θέλει. Επειδή βλέπουν πως λείπει πιο πολύ από ποτέ. Επειδή δικαιώθηκε σε όσα είχε πει κατά καιρούς και είχαν γίνει viral. Επειδή έκανε δυναμική επιστροφή το λαικό, στο φετινό πρωτάθλημα της νύχτας.

-Σταμάτης Γονίδης. Το Vegas πανηγύριζε στο ξεκίνημα της σεζόν, για τον….δάσκαλο της καψούρας, που θα τον είχε αρχηγό στην ομάδα του. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ξόδεψε πολύ χρήμα, αλλά το καλό και το ποιοτικό, θα το πληρώσεις. Ε, ναι. Και μαζί με τον Ζαφείρη Μελά, έστησαν ένα πολύ γερό σχήμα, μιλούσε κατευθείαν στην καρδιά, και αποτέλεσμα. Ανέβηκε κατηγορία. Πέφτει η ερώτηση εδώ. Θα συνεχίσουν μαζί και στον επόμενο χειμώνα; Δύσκολο το βλέπω. Οι μνηστήρες του Σταμάτη Γονίδη, είναι πάρα πολλοί, από παντού και με διακριτικότατα, τον έχουν πλησιάσει. Παρά τις οχλήσεις, καλοκαίρι θέλει να ξεκουραστεί, και όταν έρθει ο χειμώνας, θα δει, θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει. Αν πάντως, πάει ξανά σε μαγαζί, όχι από τα πολύ πρωτοκλασσάτα, αλλά της αμέσως επόμενης κατηγορίας, τότε αυτό θα είναι το ιστορικό Can Can. Που εμφανίσθηκε ξανά στον χάρτη, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαρδελής το επανεμφάνισε.

-Ένας εξαίρετος φίλος και πραγματικός γνώστης από τις πίστες, με όνομα βαρύ, είπε ξεκάθαρα πως : “Τα πράγματα έχουν ως εξής στη σχέση Οικονομόπουλου-Φαντασία. Σε πολύ μικρό διάστημα, το μαγαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή, έγιναν ένα, έγιναν συνώνυμο. Ο κόσμος όταν λέει Φαντασία, εννοεί τον Οικονομόπουλο, και όταν μιλάνε για Οικονομόπουλο, αυτόματα εννοούνε το Φαντασία. Και ο επιχειρηματίας κερδισμένος, χωρίς πολλές διαφημίσεις και φανφάρες.
Που θα βρούμε τον Οικονομόπουλο, στο Φαντασία, πάμε Φαντασία; Τσουκ εκεί θα δούμε τον πρωταθλητή του 2022-2023. “. Σε ποιους το είπε; Σε μαλάκες; Σε άσχετους; Όχι δεν είχε τέτοιο ακροατήριο, στo Τσίπας Μπλοκ τα είπε!

-Να πούμε και αυτό. Έχει άμεση σχέση με το πάνω. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία & back to back, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο 𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀, αυτή την Κυριακή 𝟗/𝟒. Και στο καπάκι, θα ετοιμαστεί για μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία!

𝟑 Τελευταίες Εμφανίσεις: 𝟕/𝟒-𝟖/𝟒- 𝐂𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝟗/𝟒

𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀📍 Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό📞 RSV: 2108940203 – 2108940302

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "FANTASIA 7/4-8/4-9/4 LAST SHOWS ٨›. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 5- ΕΛΛΗΝΙΚΟ RSV. 2108940203 & 2108940302 www.fantasialive.q"

-Να, σε τι στάδιο είναι το έργο, στο Posidonio. Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές. Αναμενόμενο. Πρόσω ολοταχώς για μεγάλα πράγματα. Το βλέπουμε στην φωτογράφιση που ολοκληρώθηκε, γνωστό ποιους θα δούμε, Φέρρης-Ζόζεφιν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το βλέπουμε, επίσης, στις εργασίες ολοκληρωτικής ανακίνησης του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Cabana live stage. Το νυχτερινό κέντρο του Χρήστου Μαγλάση. Αρχίζει και φτιάχνει ταμπέλα βαριά. Η μεγαλύτερή απόδειξη. Του έφυγε ο ηγέτης του Θέμης Αδαμαντίδης, α ρε Θέμη αχ… Άλλα έβγαλε άμεση και δυναμική αντίδραση και έδειξε πως η ομάδα είναι ανώτερη τη μονάδας. Το Σάββατο περάσανε τα 600 άτομα, για να δουν Βασίλη Τερλέγκα, Αλέκο Ζαχόπουλο και Τζένη Κατσίγιαννη.

-Με το δίκιο του ο Δημήτρης Μεσούλας, να πέταξε στον ουρανό από την χαρά του. Όταν είδε χθες, στο μαγαζί του, το Aristotle, την Ζόζεφιν και την Αναστασία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Ο Μιχάλης Λαγουδάκος είναι ο ιδιοκτήτης σε δύο νυχτερινά κέντρα στο Πειραιά, στη Τρούμπα. Και σκέπτεται από τώρα, τις επόμενες κινήσεις του. Το πως θα κάνει φίρμα την Αθηνά Μάλλια, το αν το Loca Stage, θα το μεταφέρει αλλού, και αν θα πρέπει να κινηθεί και για άλλο μαγαζί. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα, τις επόμενες μέρες

-Ήρθε και η πληροφορία, που αφορά τις Γραμμές Live, στην επιχειρηματική συνύπαρξη Γιάννη Αλεξόπουλου-Βαγγέλη Τσιαούση. Που αποκαλύπτει τις σκέψεις τους, να φύγουν από το θέμα δημοτικό, και να πάνε σε στυλ Cabaret, μα θα πρέπει πρώτα να κλείσουν καλλιτέχνη αυτού του στυλ.

-Ένα άλλο μαγαζί, που στην κατηγορία του, μπουζούκια από τα παλιά, από την εποχή του Ωνάση, είναι ο πρωταθλητής. Είναι το Elliott music house, στην πλατεία Κολωνακίου.

-Τελικά, στο Bodega, βρίσκεις την απόδειξη πως στη δουλειά σου, αν είσαι σοβαρός, πολύ σοβαρός. Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θέλουν, δεν θέλουν, ο κόσμος θα το δει, και θα στο αναγνωρίσει στα ίσα. Είναι απαραίτητο να μεταφέρω μόνο αυτό. Οι έμπνευση Τρίτες στο μαγαζί του Μιχάλη Αμπαρτζακη. Σημειώνουν μεγάλη απήχηση και περισσό νυχτερινό ενδιαφέρον. Διαβάζω τα ονόματα, ποιοι τραγουδάνε : Σάκης Αρσενίου, Έλενα Τσαγκρινού, Χριστίνα Σάλτη και Γιώργος Βέρρος.

Bodega Music Hall: Σάκης Αρσενίου - Χριστίνα Σάλτη - Έλενα Τσαγκρινού -  Γιώργος Βέρος

-Είναι και το Athens Stage, στην περιοχή της Λιοσίων. Δεν μπορείς να πεις πως πήγε καλά με το προηγούμενο σχήμα. Για το τωρινό, όμως, με Στάθη Ξένο και Θοδωρή Βερλή, άνετα μπορείς να το πεις. Ξεκίνησε εξαιρετικά και με λουλουδοπόλεμο. Αλήθειες λέμε.

-Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει. Είχε πει ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάουλο Κοέλο. Μήπως έχεις να δώσεις παραδείγματα συγκεκριμένα και πρόσφατα ; Βεβαίως. Μανώλης Μούτσος, που ταξίδεψε στο Μεξικό. Δημήτρης Μαυρέλης, πρώτα τον είδαμε στην Αργεντινή, και μετά στην Βραζιλία. Και το φαινόμενο Δημήτρης Φιντιρίκπς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, μέσα στον Λευκό Οίκο. Είναι κάτι που το διαβάσατε από το tsipasblog.

-Γενέθλια είχε το Nuera, αυτό o πληθωρικός all-day χώρος, που άνοιξε τις πόρτες του πριν δύο χρόνια, στην οδό Κύπρου, στη Γλυφάδα και είναι της οικογένειας Γκουγκούση. Το γιόρτασε με ένα φοβερό party και τους είδαμε όλους εκεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Αντρέας Αλευράς. Δεν σταματάει να σκέφτεται πρακτικά και έξυπνα. Να σκέφτεται καθημερνά και χωρίς να είναι υποκατάστατο κάποιου μεγάλου, πως θα ανέβει και άλλο. Στο τελείωμα του, λίγο πριν μας παρουσιαστεί, είναι το καινούργιο του πρότζεκτ. Ένα all day στέκι στο Αιγάλεω.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

-Καλά όλα τα παραπάνω. Πάντως, η μπόμπα η μεγάλη, αναμένεται να είναι είναι άλλη. Ευχάριστη μπόμπα, κρατήστε αυτό για την ώρα. Όλες οι λεπτομέρειες, θα σας τις πω, μετά το Πάσχα..

Διαβάστε ακόμα: Το ιστορικό Maison επέστρεψε μετά από 11 χρόνια, στα χέρια του Σαββίδη, το «πωλητήριο» €8 εκατ. σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο …Ισραηλίτης που μέσω μιας δικηγόρου, αγοράζει τα νυχτερινά μαγαζιά, το ζεμπέκικο του Βαρδάλου, το “Piraeus Tower” έρχεται και στη Θεσσαλονίκη, η παράταση Βρεττού, η αποχώρηση του Αχείλιον από το Blanc Gastrobar και Μάρκελος Μουρατίδης, Αλέξανδρος Παπανικολάου σε κοινή φώτο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.