Τukan, W, Sea Through, Λου, Μετρόπολις, Χάραμα, Ρόδον, Γιάννης Πετρόπουλος, Φιντιρίκος- Αργυρός, «Αχαϊκό Χωριάτικο», το ανεπίσημο πωλητήριο σε γνωστή αλυσίδα, το τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων, Σπύρος Δήμου, Ντίνος Στάικος, και ο ασταμάτητος Θέμης Μπάκας! Αυτά είναι τα πιo hot, που παίζουν αυτή τη στιγμή, από την νυχτερινή και ημερήσια Πάτρα

Τελικά, στο Τσίπας Μπλοκ, βρίσκεις τις πολύ σοβαρές ειδήσεις. Θες, δεν θες, σε μας εδώ, θα φας στη μάπα τις πιο ψαγμένες εξελίξεις, ενώ άσε να πάνε στους άλλους, για τα ανάλαφρα. Με κάθε λεπτομέρεια, πριν λίγο μεταφέραμε όλα τα τελευταία, για την νυχτερινή (και όχι μόνο) Αθήνα, είχε προηγηθεί η Θεσσαλονίκη. Μήπως να έρθουμε και στην Πάτρα;… Επιβάλλεται. Είμαστε σε θέση, λοιπόν, να σας ενημερώσουμε για το τι έχει ήδη γεννηθεί, ή τι πρόκειται :

-Το Τυκαν, στο Ρίο, θα ενώσει δυνάμεις με το Saint club και με ένα κομμάτι pr από το Navona.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Δεν είναι καινούργιο πως το φετινό W (πάντα στο Ρίο), θα το επιμεληθεί ο Δημήτρης Φούφουλας.

-Τούτη ίσως να είναι ο πιο μεγάλη πληροφορία που φτάνει στο tsipasblog.gr. Φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα Δημήτρης Φούφουλας και Γιάννης Μπουρής, για να μπει ο δεύτερος στο Sea Through.

-Με δεδομένο πως θα γίνει το παραπάνω. Ο Γιάννης Μπουρής, στο Bahar Sea Side, στα Βραχνέικα, που το άνοιξε πριν δύο χρόνια, πάνω στον κορονοϊό. Θα το πάει σε ολοήμερο στέκι. Πιο πολύ θα κυνηγήσει το καφέ και ότι άλλο συνδέεται με το μπάνιο. Σε δεύτερη μοίρα θα έρθει το ποτό.

-Πάμε στο καλοκαιρινό Metropolis. Λοιπόν, με σιγουριά σας λέω πως θα συνεχιστεί η επιχειρηματική ένωση, που υπήρχε (Τάσος Μητρόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος) με αποτέλεσμα, ο πήχης να κρατηθεί ψηλά. Και για ακόμη πιο ψηλά, πως θα πάει, για το φετινό καλοκαίρι, πήρε το αυτί μου. Αν ισχύει για Χρήστο Μενιδιάτη και ότι ψάχνουν τον δεύτερο. Θα μάθω και σύντομα θα επιστρέψω.

-Έχω πολύ καιρό, πάρα πολύ καιρό, να δω τόσο πολύ ποιοτικό κόσμο, σε ένα μαγαζί. Και όχι μια φορά, αλλά κάθε Σάββατο. Χωρίς υπερβολή, αν δεν έχεις προλάβει να πας να δεις τον Δήμο Αναστασιάδη στο Χάραμα, απλά χάνεις. Το πιο in νυχτερινό στέκι αυτή τη στιγμή στην Πάτρα.

– Ο κύριος Γιάννης Πετρόπουλος (yayaz) πάει για το κόλπο του ερχόμενου χειμώνα. Που σημαίνει πως έχει κάνει μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση, για εξαγορά γνωστού νυχτερινού κέντρου. Για να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή.

-To Ροδον είναι σε ετοιμασίες για να επιστρέψει. Αλλά χωρίς αυτούς αυτούς που το είχαν πάρει πέρυσι. Πάλι με Κωνσταντίνο Σακκή στο τιμόνι του.

-Στη ματσάρα στα Προσφυγικά, μεταξύ Άρη Πατρών και Παναιγιάλειου. Οι γηπεδούχοι βράβευσαν τον Αντώνη Καμπάκο και τον Γιάννη Ρουμελιώτη, το δίδυμο το ιδιοκτησιακό στο μαγαζί Papakia live stage. Οι μνήμες είναι ακόμα ζωντανές, με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν στην ομάδα της καρδιάς τους. Μετά που σταμάτησαν και στράφηκαν στις επιχειρήσεις, συνέχιζαν να βρίσκονται κοντά της, βοηθώντας της, πάντα.

-Κεφάλαιο Papakia. Με το πνεύμα της ομάδας να κυριαρχεί εδώ και 12 βδομάδες, το κέρδισε το στοίχημα. Και όλοι πληρωμένοι στο ακέραιο. Γιατί στην εποχή που τα λόγια είναι πιο μεγάλα από τις πράξεις, σε πάρα πολλές περιπτώσεις κάνει μπαμ. Το πρώτο ζητούμενο είναι όλες οι υποχρεώσεις, που πρέπει να είναι τακτοποιημένες.

-Πάμε τώρα στην φημολογία, η οποία πιθανότατα είναι μόνο φήμες, σχετικά με ένα beach bar restaurant, που εμπνέεται από τη φύση. Τι λένε για αυτό. Πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν φαίνονται, αλλά είναι από πίσω, και αυτοί συμμετέχουν, Να το ξαναπούμε : Από τις φήμες προκύπτει, οι εκπρόσωποι του μαγαζιού, διαψεύδουν κάθε τέτοιο σενάριο, δεν του δίνουν καμία βάση, σημασία.

-Εννοείται πως το τι θα κάνει ο Λου, που είναι απρόβλεπτος, και αυτή τη περίοδο, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενδιαφέρει πολλούς! Αυτό είναι σίγουρο.

-Είπαμε στο Tsipas Blog, διαβάζεις και άλλες ειδήσεις και ενημερώνεσαι για τα πάντα, για ότι γυρίζει στη γη. Η γνωστή αλυσίδα φούρνων «Αχαϊκό Χωριάτικο», συμφερόντων Μιχάλη Λαλιώτη, παρά το γεγονός πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Αυτή δεν φοβάται, πάει σε σχέδιο αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα : Με νέο κατάστημα στα Βραχνείκα, με γαλακτοκομική μονάδα στο Πρέβεδο, ανακαίνιση σε όλα τα μαγαζιά, και το μαγειρείο που θα φέρει.

-Και αγγελίες για δουλειά, έχει αυτό το άρθρο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Και από τα μαγαζιά, κάνω στροφή 180 μοιρών και σας προσγειώνω στo τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων, με 300 κλίνες, που θα φτιαχτεί στην έκταση των 70 στρεμμάτων στο Λαμπίρι Αχαΐας, μεταξύ της Πάτρας και του Αιγίου, στο Club Mediterranee. Πρόκειται για επενδυτή που έχει δραστηριοποιηθεί σε όλη τη Μεσόγειο, δημιουργώντας τουριστικές μονάδες, ενώ προσέξετε τον σημαντικό όριο που έθεσε, για να προχωρήσει το project. Το αεροδρόμιο του Αράξου, να πάει σε Γερμανικά χέρια, ώστε να αναβαθμιστεί, ώστε να έρθουν τουρίστες στην Πάτρα.. Επιτέλους!

-Ανεπίσημο πωλητήριο έχει μπει σε γνωστή αλυσίδα, με το μοντέλο, καφές και οτιδήποτε άλλο στην ίδια στέγη.

-Ο πετρελαιάς Σπύρος Δήμου, στο νέο πρατήριο που θα ανοίξει στον Αλισσό, στον παλιό δρόμο. Θα συνεργαστεί με έναν, που τον θεωρεί πολύ σοβαρό.

-Ντίνος Σταίκος, να είναι επιχειρηματίας των πετρελαίων, αλλά ανοιχτές έχει τις κεραίες του, σε οποιαδήποτε άλλο, που να είναι έξυπνη ευκαιρία.

-Δεν διαβάζεις στο tsipas blog μόνο αυτά που περιμένεις, θα σε πάμε και στα άλλα, που δεν μας είχες. O Θεμιστοκλής Μπάκας επιβεβαίωσε μέσα στις επαφές που είχε από το πρωί έως το απόγευμα της Δευτέρας. Μόνο σε αυτό το διάστημα. Πως είναι πραγματικά ασταμάτητος. Είδαμε τον υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα Αχαΐας, αρχικά σε συνάντηση με το δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά.

Στη συνέχεια, να πραγματοποιεί επίσκεψη στην εταιρεία εμπορίας φυτών και πολλαπλασιαστικού υλικού του Φίλιππα Λιάκου. Και υποψήφιος δήμαρχος στην Κάτω Αχαγιά, θα είναι ξανά αυτός, και μάλιστα, με πολλές πιθανότητες, για κάτι πολύ καλό.

Δεν σταμάτησε εκεί. Τα είπε σε πολύ καλό κλίμα και για αρκετή ώρα, με τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αχαΐας “Ο Άγιος Ταξιάρχης” .

Δεν γίνεται να θες να ανοίξεις παρτίδες με την Κάτω Αχαγιά, και να ξεχάσεις τον Βαλεντίνο Μυτακίδη. Αυτόν τον πολύ δυνατό επιχειρηματία. Που δεν τον πέρασε στα ψηλά, εννοείται, ο Θέμης Μπάκας. Έψαξε και τον βρήκε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Με κάθε λεπτομέρεια! Το ρεπορτάζ που τα έχει όλα, με την υπογραφή του Tsipas Blog- Ομάδες που έριξαν αυλαία, που όμως έχουν ήδη το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, που έχουν πέσει και σκέψεις, που με τίποτα δεν πάει το μυαλό σας- Επισκέψεις- έκπληξη, το θαύμα, αυτός που το τόλμησε, οι μηχανές για μεγάλα πράγματα και από ποιους, ο πόλεμος στην παραλιακή, η δημοπρασία για πασίγνωστο καλοκαιρινό μαγαζί, η αλήθεια για Σφακιανάκη και Γονίδη, η Βίσση αλλάζει στέκι, ο Οικονομόπουλος συνώνυμο του Fantasia, οι φήμες, οι ταξιδευτές και το new entry

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.