Το ιστορικό Maison επέστρεψε μετά από 11 χρόνια, στα χέρια του Σαββίδη, το «πωλητήριο» €8 εκατ. σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο …Ισραηλίτης που μέσω μιας δικηγόρου, αγοράζει τα νυχτερινά μαγαζιά, το ζεμπέκικο του Βαρδάλου, το “Piraeus Tower” έρχεται και στη Θεσσαλονίκη, η παράταση Βρεττού, η αποχώρηση του Αχείλιον από το Blanc Gastrobar και Μάρκελος Μουρατίδης, Αλέξανδρος Παπανικολάου σε κοινή φώτο

Όλοι το έχετε καταλάβει πλέον. Είναι προφανές πώς οι Μυστικές Υπηρεσίες του Tsipas Blog, μετά την Αθήνα, και στην Θεσσαλονίκη, έχουν απλώσει δίχτυα, και μας ενημερώνουν. Συνεχώς μας ενημερώνουν. Δεν σταματούν ούτε στιγμή. Να θυμίσουμε πως πολύ πρόσφατα σας ενημερώσαμε για όλες τοις τελευταίες εξελίξεις. Είναι το άρθρο το οποίο κινητοποίησε έναν ολόκληρο μηχανισμό στους νυχτερινούς της «Βασίλισσας του Βορρά», και ντριν ντριν το τηλέφωνο, για ώρες χτύπαγε. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά νέες απόρρητες πληροφορίες έχουν “συλληφθεί”. Μας τις έδωσαν αυτοί που ξέρουν τα πάντα, μα δεν δεν τους βλέπετε πουθενά.

Τα εκθέματα αυτής της Έκθεσης είναι :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Άφησε πίσω του τον χαρακτηρισμό «μαύρη τρύπα» του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, το πρώην Maison Crystal, το οποίο πλήρως ανακαινισμένο, άνοιξε τις πύλες του, μετά από 11 χρόνια. Άνοιξε και γέμισε με κόσμο. Avenue– Modern Cuisine ονομάζεται σήμερα και ποιος το έχει το κουμάντο ; Ιβάν Σαββίδης, ο πραγματικός πρωθυπουργός της Θεσσαλονίκης.

Με ένα λαμπερό preopening party άνοιξε τις πόρτες του το νέο Avenue – Modern  Cuisine
Avenue– Modern Cuisine
avenue-2.jpg
Avenue– Modern Cuisine

-Δεν είναι καθόλου υπερβολή πως στην υπόθεση κατεδάφιση σε νυχτερινά κέντρα, προκειμένου να γίνουν γραφεία, πιθανότατα να προστεθεί ακόμη ένα. Για το Fix και το Icon, το ξέρουμε ήδη. Σας έχουμε πρώτοι ενημερώσει. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι το ανεπίσημο πωλητήριο που έχει μπει, και σε τρίτο, αλλά ουδείς ενδιαφερόμενος ακόμα! Λογικά, αφού τα 8 εκατομμύρια που ζητάει ο ιδιοκτήτης, δεν τα λες και λίγα για την σημερινή εποχή. Και πάντα είναι ακόμα πιο ζόρικα, κατά την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα.

-Η είδηση για αγορά δύο νυχτερινών κέντρων, που τώρα τελευταία είναι πρώτο τραπέζι στην πίστα δημοσιότητα, από Ισραηλινό επιχειρηματία, που κάνει τα “χτυπήματα” μέσω μιας γυναίκας δικηγόρου, για κάποιους έπεσε σαν πασχαλινό βαρελότο. Για κάποιους άλλους όχι. Η επέκταση του Ισραηλινού στοιχείου, στην επιχειρηματική ζωή της Θεσσαλονίκης, είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί..

-Το νυχτερινό κέντρο, που όσο ήταν Voice και το είχε ο Μπάμπης Χασεκίδης, μετά πέρασε στον Στέλιο Γαλείδη και έγινε Icon, δεν είναι είδηση πως ο κύκλος του στη ζωή της νύχτας, έφτασε το φινάλε του. Το έχουμε πει, το ξανά είπαμε και πιο πάνω. Είδηση είναι πως η Τέρνα έχει πάρει την εντολή να το μεταμορφωθεί σε υπερσύγχρονο πράσινο κτήριο, όπως το “Piraeus Tower”. Και «καθοδηγητής» αυτού του φιλόδοξου project, να το πω καλύτερα, βρίσκεται από πίσω, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό λένε τα σαΐνια.

Piraeus Tower | PILA
Piraeus Tower

-Μια περίπτωση είναι αυτή. Ξέρω και άλλες, που δείχνουν πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, βλέπει όλο και πιο ζεστά τις επενδύσεις στην Θεσσαλονίκη.

-Σας έγραφα μόλις χθες για τον Στέλιο Γαλείδη, πως θέλει τη νύχτα, πως κάνει κινήσεις με στόχο να ξαναμπεί στο κόλπο. Ίσως και αυτή την βδομάδα, θα σας πω τα νεότερα..

Ο Στέλιος Γαλείδης του «Icon Music Stage» - Bizznews.gr
Γιώργος Ποζίδης, Στέλιος Γαλείδης

-Blanc Gastrobar στη λεωφόρο Νίκης της Θεσσαλονίκης. Κρύβει μια σημαντική αλλαγή. Με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό, πως αποχώρησε η ομάδα του Αχείλιον, μετά από 5 χρόνια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Επειδή είναι μεγάλη η επιτυχία που σημειώνει ο Ηλίας Βρεττός στο Ensayarbar. Οι εμφανίσεις του, κανονικά τώρα θα είχαν τελειώσει, αλλά πήραν παράταση. To closing θα γίνει την Τετάρτη 5/4.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

-Μαρκελος Μουρατίδης. Όλοι περιμένουν να ανοίξει τα χαρτιά του, ενόψει καλοκαιριού, ενόψει Markiz. Πάντως χθες, τον είδαμε σε κοινό στιγμιότυπο με αυτόν που θα ανοίξει ξανά το Club 22, και θα βάλει Κιάμο-Λιόλιου-Σφήνο. Αλέξανδρος Παπανικολάου στο όνομα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μάρκελος Μουρατίδης, Αλέξανδρος Παπανικολάου

– Το ζεμπέκικο είναι μια αλήθεια στη φύση του νυχτερινού Χρήστου Βαρδαλου, όταν τα πράγματα του πάνε εξαιρετικά καλά. Και αυτό έκανε, στο φινάλε του Φέρρη στο Barbarella, που συνεργάστηκε με τον Ηλία Βιολίδη. Το μαρτυρά η φώτο που ανέβασε στο instagram o πρώτος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Χρήστος Βαρδάλος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ηλίας Βιολίδης, Χρήστος Βαρδάλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.