Η συμβουλή του Μπερτάκη στον Ιακωβίδη

Κώστας Μπερτάκης- Πέτρος Ιακωβίδης

Γεγονός. Δεν υπάρχει μέρα, ούτε μια μέρα, που τα ΜΜΕ να μη δημοσιεύσουν μια φωτογραφία, μια δήλωση, του τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη. Τι θα πει Ιακωβίδης; Είναι η απόδειξη της καθημερινής εξέλιξης και το αντίδοτο της δυσπιστίας πως σήμερα δεν βγαίνουν νέα «προϊόντα» στον καλλιτεχνικό χώρο, λέει το tsipasblog.gr. Και τους τελευταίους μήνες, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του, το “Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα”, κάθε μέρα, μα κάθε μέρα τα μέσα επιδιώκουν μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί του, λέει, πάλι το tsipasblog.gr.

Ποιος το κατάφερε ; Η Σοφία Μπεκιάρη του tralala.gr. Και με την ευκαιρία, έβγαλε… “λαβράκι”, με την πολύτιμη συμβουλή που του έδωσε ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, Κώστας Μπερτάκης, με τον οποίον συνεργάζεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποκαλύπτει ο Πέτρος Ιακωβίδης : “Θα σου απαντήσω με κάτι σημαντικό που μου είπαν πριν λίγο καιρό! ΄Ήμουν σε ένα τραπέζι με την Νατάσα Θεοδωρίδου και με τον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, τον Κώστα Μπερτάκη και μου έμεινε στο μυαλό κάτι που μου είπαν και θα το κρατήσω για πολλά χρόνια, με αυτό θα πορεύομαι… «Όταν είσαι καλό παιδί, ποτέ δεν χάνεις. Και κάτι να γίνει θα έχεις ανθρώπους γύρω σου που θα σε στηρίξουν»! Ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και τους αγαπάω και ξέρω ότι σε μία δύσκολη στιγμή – γιατί όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές –  θα είναι δίπλα μου. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να είσαι καλό παιδί πραγματικά, όχι να το προσποιείσαι. Αν ο κόσμος το βλέπει αυτό σε μένα τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ απλά είμαι ο εαυτός μου, δεν μου αρέσει να πειράζω τους άλλους, ότι δεν θέλω να μου κάνουν δεν το κάνω. Όπως θέλω να είναι όλοι ευγενικοί με εμένα και να μου μιλάνε όμορφα έτσι είμαι κι εγώ με τους άλλους”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.