Έρχεται το Nammos της Βορείου Ελλάδος

Έρχεται το Nammos της Βορείου Ελλάδος

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 9 Ιουλίου, είναι μεγάλο πράμα στην Λεωφόρο Στράτου, στην παραλία της Κατερίνης. Είναι να το πούμε- με μια κουβέντα μόνο- το μεγάλο γεγονός. Γιατί δεν νομίζω να έχει ξαναϋπαρξει στην περιοχή κάτι αντίστοιχο. Το ξαναλέω. Η 9η Ιουλίου είναι το χοντρό πράμα και δεν σηκώνεται από πλάτες με κόκαλα σάπια. Θέλει πολύ γερό πορτοφόλι. Και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο έργο, που μέχρι σήμερα στήθηκε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και κείμενο

Σε τι αναφέρομαι; Στο MANDALA Seaside Luxury. Ακόμα δεν έχει ανοίξει και χαρακτηρίστηκε ήδη ως το Nammos της Βόρειου Ελλάδας. Καθώς υπερβολική και άστοχη σύγκριση, αφού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επένδυση στην Κατερίνη. Μέσα στην κρίση και στην ριζική αβεβαιότητα της επόμενης μέρας, ο Μπατσίλας Γιώργος, που έχει τα πιο δημοφιλή και ψαγμένα μαγαζιά εκεί (BUTLER, GOLD the club, KARTELL design cafe), στην ομορφότερη και κοντινότερη παραλία, στήνει από το μηδέν, το πιο ενδιαφέρον καλοκαιρινό project. Το πιο χλιδάτο και πολυθεματικό beach bar, που μεταξύ των άλλων υψηλών ανέσεων του, θα διοργανώνει και σειρά συναυλιών με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν για τον Αντώνη Ρέμο, μετά την φωτογραφία που βγήκε μαζί του -και τον επιχειρηματία Βασίλη Γκόγκο- ο κος Μπατσίλας και την δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, γυαλιά ηλίου και γένι
Βασίλης Γκόγκος- Γιώργος Μπατσίλας- Αντώνης Ρέμος

Τι άλλο έμαθα ;

-Θα δουλεύει χειμώνα καλοκαίρι, θα έχει σεφ τον βραβευμένο Τάσο Αλμπάνη, θα περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα και τζακούζι, θα έχει σούσι μπαρ, ενώ θα στηθεί από πολύ γνωστή διακοσμήτρια, η οποία είναι η γυναίκα του Μπατσίλα (Μπετάκη την λένε).

Η εικόνα ίσως περιέχει: πισίνα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, παραλία, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.