Η σύλληψη- “γρατζουνιά” στον Αδαμαντίδη και η γκρίνια του “Προστάτη”

Θέμης Αδαμαντίδης - Δημήτρης Μουστάκς

Χαλάει το πρεστίζ του ανεπανόρθωτα, από ειδήσεις σαν κι αυτές. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω του. Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη. Και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Στην ομάδα των 18 συλληφθέντων, ήταν και ο λαμπρός λαϊκός τραγουδιστής, όχι ένας άντρας τυχαίος. Παίζει ρόλο αυτό. 

Ο Αδαμαντίδης δεν είναι υπάλληλος σούπερ μάρκετ, ένας απλός ντιλιβεράς, άγνωστος νεαρός ηθοποιός ή τραγουδιστής. Τέλος πάντων, δεν έκανε κάτι τόσο τραγικό. Αλλά έδωσε τροφή στους καλοθελητές και στα Μέσα, να κάνουν την τρία τριχιά. Ξέρετε τώρα, πως λειτουργεί το σύστημα αυτό. Φουλ επίθεση στο 4-3-3. Και είναι κρίμα πραγματικά, για την πολύ σκληρή δουλειά και την σωστή κατεύθυνση που του έχει δώσει ο “προστάτης” του Δημήτρης Μουστάκας. Κι αυτό, δαπανώντας πολλά χρήματα από την τσέπη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, όταν μαθεύτηκε το γεγονός. Καθώς από την μία, τα έχει από τους δημοσιογράφους, τους οποίους πολλούς από αυτούς, τους “τάισε” και τους “ταΐζει”. Με αφορμή το τελευταίο τραγούδι του Αδαμαντίδη, το “Αυτό το Λίγο”, που ήταν πολυέξοδο και σπρώχτηκαν αρκετά χρήματα, για να μπορέσει να κάνει επιτυχία, που την έκανε. Από την άλλη, έχει κάθε λόγο να ανησυχεί, γιατί με όλο αυτό το περίεργο και άβολο κλίμα της εποχής και ειδικότερα των ημερών, δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο κόσμος.

Έτσι, για αρκετό διάστημα, η λογική λέει πως για να μπορέσει να προστατεύει την επένδυση του, θα έχει από πολύ κοντά τον Αδαματίδη ο επιχειρηματίας Δ. Μουστάκας. Πουθενά μόνος του. Και σωστά θα κάνει.

Διαβάστε επίσης : Στα λόγια του Τσίπα ο Θέμης: “O Μουστάκας ήταν -και είναι- εκεί, στα …δύσκολα”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.