Έλληνες καράφλες και περουκίνια

Οι άντρες, δεν είναι μυστικό πια, ακολουθώντας τις προσταγές της εποχής, κάνουν πράγματα που τις πιο παλιές εποχές ήταν αδιανόητα. Οι άντρες πια αποτριχώνονται, κάνουν botox, face lift, βάφουν μαλλιά, κάνουν ανταύγες, κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών και φοράνε… περουκίνι. Σήμερα θα ασχοληθούμε με γνωστούς Έλληνες καράφλες που άλλοι αδιαφόρησαν για την πτώση των μαλλιών τους, άλλοι έπαθαν πανικό και έσπευσαν να κάνουν μεταμόσχευση ή να βάλουν περουκίνι… και μερικοί που κατάλαβαν το λάθος τους και λίγα χρόνια μετά, το πέταξαν.

Οι καραφλοί άντρες έχουν λέει αυξημένη τεστοστερόνη, και υπάρχουν γυναίκες που τους βρίσκουν πολύ sexy.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  • Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι απ’ αυτούς που επίσης δεν σκέφτηκαν ποτέ να φορέσουν περουκίνι.
  • Ίσως γιατί η δουλειά τους το απαιτούσε, ίσως γιατί έπαθαν πανικό, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Γιώργος Μαρίνος κατέφυγαν στην λύση να βάλουν όχι περούκα, αλλά το λεγόμενο περουκίνι για κρύψουν την φαλάκρα που σχημάτισαν ψηλά στο μέτωπο τους.
  • Τον Κώστα Καράλη τον μάθαμε κατ’ ευθείαν με περούκα. Είναι από τους άντρες που έχασε από νωρίς τα μαλλιά του. Και όταν ξεκίνησε την καριέρα του του φαινόταν αδιανόητο να βγει καραφλός. Μετά από κάποια χρόνια όμως την πέταξε την περούκα και καθιέρωσε την τραγιάσκα. Πολύ καλύτερος!
  • Ο Κώστας Κακκαβάς είναι κούκλος σε όλες τις ηλικίες. Και νεαρός αλλά και ώριμος. Δεν σκέφτηκε ποτέ να βάλει περουκίνι και πολύ καλά έκανε.
  • Λευτέρης Πανταζής άρχισε να χάνει τα μαλλιά του από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, κι’ ήταν από τους πρώτους που…

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.