Σεμνά και …ταπεινά

Δεν έχει ξαναγίνει. Έχει χαθεί η μπάλα. Να σε θεοποιούν, όταν σπαταλάς αφειδώς εκατομμύρια στα μπουζούκια, ενώ να γίνεται το εντελώς αντίθετο… Να σε βγάζουν στη σέντρα, να σε κοιτάνε περίεργα, με τα μάτια στραβά, να σε δείχνουν με το δάχτυλο και να αρχίσουν τα μουρμουρητά. Αν πας καλά στις δουλειές σου και πας να κάνεις μια δωρεά, να βοηθήσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Αλλά αυτός είναι ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου. Δεν κρύβει τίποτα, δε αποσκοπεί σε τίποτα, δεν φοβάται τίποτα. Ότι έφτιαξε, το έφταιξε μόνος του και όπου μπορεί να βοηθήσει, είναι εκεί. Και πάντα, σεμνά και ταπεινά. Έτσι είναι. Το έκανε πέρυσι, το έκανε και φέτος, στο Εθνικό Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Προσέφερε το ποσό των 7.000€ .

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ανακοίνωση του :

“Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος με την αγάπη και την στήριξη που όλοι μαζί δείξαμε, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε το ποσό των 7.000€ στο Εθνικό Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Οι κουμπαράδες που στήθηκαν στα περίπτερα μας και στα mini market μας συγκέντρωσαν 2.040€, οι δωρεές από φίλους και υποστηρικτές έφτασαν τα 2.820€ και εγώ προσέθεσα 2.140€ φτάνοντας έτσι τα 7.000€ που παραδόθηκαν στην Πρόεδρο κ. Ηρώ Ζερβάκη. Σας ευχαριστώ όλους”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.