Έρχεται σε λίγες μέρες, στην Γεωργίου Παπανδρέου 71- To Τhe Carte Postale – Το μικρό αδερφάκι του Factory – Flavours

Η εξέλιξη, η πρόοδος, το βήμα το επόμενο, είναι το νούμερο ένα, που κινεί τον άνθρωπο από καταβολής. Αυτόν που είναι νοικοκύρης και επιδιώκει να προκόψει στη ζωή του. Γιατί να μην παίζει η εξέλιξη ; Καθόλου παράλογη, επιδίωξη– ιδέα, κι ας υπάρχει, δεν φεύγει με τίποτα, ο πολύ καταστροφικός, για την υγεία και την τσέπη μας, κορονοϊός. Βέβαια. Ο καλός πάντα βρίσκει λύσεις, γιατί πιστέψει στην λύση.

Αααα… , ξεφύγαμε εντελώς. Ένα μπάσιμο αθώο περί της δύναμης να προχωράς μπροστά, σκέφτηκα να κάνω και μου προέκυψε πράμα βαρύ. Μπαίνω, λοιπόν, τώρα, στην είδηση. Νέο μαγαζί, θα λέγεται Τhe Carte Postale By Factory , θα βρίσκεται επί της Γεωργίου Παπανδρέου 71 και θέμα ημερών να ανοίξει. Ένας ζεστός και όμορφος χώρος, που θα έχει και τη βινταζια του carte postal, αλλά θα φας και τη κρεπάρα σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

θα βρείτε… Kαφέ all day, με μπραντς, σνακς και τα συναφή, ενώ το απόγευμα δουλεύει κρέπα, σάντουιτς, burger. Θα υπάρχουν, επιπλέον, και κάποιοι κωδικοί για τους vegan /vegeterian.

Είναι στην ουσία, η συνέχεια του μεγάλου αδερφού Factory – Flavours (Γεροκωστοπούλου 25). Έξι χρόνια αυτό, μαγαζί ανηφορικά σταθερά, με μεράκι. Και τώρα το δεύτερο, το καινούργιο. Το λες και Factory 2.

Συνδυαστικά, το Factory 1 και Factory 2, θα μπορούν να καλύπτουν διανομή από Αρέθα μέχρι ποτάμι Γλαύκου .

Το κλείνω με την τιμόνι. Η ίδια ομάδα και στα δύο. Φίλιππος Αρβανίτης, Δημήτρης Καλογερόπουλος και Αντώνης Γιαννόπουλος. 25 χρόνια φίλοι και συνεχίζουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.