Τι κρατάμε από την συνέντευξη της 24χρονης

Συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Της 24χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε βιασμό της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

Και, παρότι είμαι πονηρός. Κι όμως, μόνον μια, δεν έχω δεύτερη σκέψη, στα όσα συγκλονιστικά είπε. Μπαμ κάνει, είναι ξεκάθαρο, πως λέει την αλήθεια, είναι το θύμα. Πολύ απλά. Αρκεί να μπεις στο προφίλ της στα social media, δεν έχει ούτε μια sexy φώτο. Καμία σχέση με τις άλλες, που την πέφτουν στα πορτοφόλια. Και έτσι «λύνουν» το πρόβλημα τους. Το κορίτσι δεν είναι πόρνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρατήρηση δεύτερη, το ότι έχει χάσει γονείς και σύντροφο, το έκανε λογικό, να θέλει να διασκεδάσει, να πάει σε ένα πάρτυ. Να μιλήσει με κάποιον γνωστό. Και τι σημαίνει αυτό, θα πάρει και ναρκωτικά ;

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Πάρα πολύ σοβαρά. Κι άσε μερικούς περίεργους, που δεν μπορούν με τίποτα να αποδεχτούν την πραγματικότητα, και σου ‘ρχονται και σου λένε ότι αν ένιωθε ζαλισμένη, θα μπορούσε να πάρει ταξί. Σου έχω απάντηση και για αυτό. Ήταν πρωτοχρονιά και δεν μπορείς να βρεις εύκολα, μου ‘χει τύχει και εμένα. Για αυτό είπε, να δώσει 100 ευρώ, για να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Αυτά είναι στα χοντρά, μην πέσουμε στα ψιλά και στις λεπτομέρειες. Είπαμε. Είμαι πονηρός. Δεν θα κάτσω να κάνω τον αστυνόμο, τον εισαγγελέα, τον ιατροδικαστή και τον δικηγόρο, για να κάνω πασαρέλα στην δημοσιότητα. Όχι, δεν είναι αυτά για μένα.

Βέβαια, όλα αυτά, θα ξεκαθαρίσουν στις κάμερες και τα δικαστήρια. Το θέμα έχει μεγάλες διαστάσεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.