Σε φυλακή των ΗΠΑ ο γιος του Θωμά Λιακουνάκου! Δεν πλήρωσε την εγγύηση των 250.000 ευρώ – Ο εθισμός του Φίλλιπου στον τζόγο και η απάτη που τον έστειλε πίσω από τα κάγκελα – Ο πατέρας του τηλεφωνεί σε γνωστούς και αγνώστους για να μαζέψει λεφτά

Για την σύλληψη του ιού του άλλοτε ισχυρού άντρα των στρατιωτικών εξοπλισμών στην χώρα μας Θώμα Λιακούνακου, Φίλλιπου σας έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ! Στην φυλακή της Νεβάδα παραμένει επ’ αόριστόν ο φοιτητής Φίλιππος Λιακουνάκος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατηγορήθηκε για απάτη με bitcoin αξίας 500.000 δολαρίων, κλοπή ταυτότητας και κακούργημα που αφορούσε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταφορά δεδομένων υπολογιστή.

Ο νεαρός φέρεται να είχε μπει για τα καλά στον κόσμο του τζόγου, αφήνοντας, ενίοτε σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται αρμοδίως, μεγάλα χρέη.

Ο δικαστής όρισε εγγύηση 250.000 δολαρίων προκειμένου να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο εθισμένος στο πόκερ νεαρός.

Όμως πηγές αναφέρουν ότι τα λεφτά της εγγύησης δεν έχουν ακόμη βρεθεί και έτσι ο 23χρονος κρατείται στη φυλακή μέχρι να βρεθεί το ποσό.

Ο Φίλιππος Λιακουνάκος θα πρέπει να παραμείνει για έξι τουλάχιστον μήνες στις ΗΠΑ μέχρι να γίνει η δίκη του, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί αν θα εκτίσει κάποια ποινή ή θα αθωωθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ο Φίλιππος Λιακουνάκος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, όπως αυτή που έγινε γνωστή από το WSOP.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατηγορήθηκε ότι εξαπάτησε τον νικητή του τουρνουά Colossus Κορντ Γκαρσία για ποσό 600.000 δολαρίων η οποία είναι άγνωστο αν έχει πάει σε δικαστήριο ή διευθετήθηκε εξωδικαστικά.

Στο Instagram η προσωπική του σελίδα στην οποία δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση, δεν ακολουθεί κανέναν και δεν έχει ούτε έναν ακόλουθο, δεν φέρει το όνομα του αλλά το danielusapoker και αυτή η τελευταία λέξη-πόκερ-είναι η βασική αιτία όλων των προβλημάτων του νεαρού.

Μαθητής του Κολεγίου (μέτριες ως κακές επιδόσεις) -στο γυμνάσιο άλλαξε σχολείο-ο Φίλιππος Λιακουνάκος φέρεται να εθίστηκε στο πόκερ πριν λίγα χρόνια και όπως λέγεται αρμοδίως του έγινε μανία. .

Σύμφωνα με πηγές που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους “έπαιζε με επαγγελματίες παίκτες σε πολλά σπίτια στην Αθήνα”.

Το 2018 σύμφωνα με το Poker Club Management έπαιξε σε τουρνουά όπου κατέλαβε την 49η θέση κερδίζοντας τέσσερις χιλιάδες ευρώ, όμως όλα συγκλίνουν στο ότι προτιμούσε τα αληθινά και όχι τα διαδικτυακά τραπέζια.

Δημιουργεί πάντως μεγάλη απορία το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν έχει πλέον δυνατότητα να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.