Γιώργος Παπαδόπουλος στο Tsipas Radio : Η πόρτα στο Ισραήλ, καραντίνα, Γιαννιάς, Ω, ομάδα, προσυμφωνία-βόμβα, Θεσσαλονίκη, υπόθεση Πάτρας

Αποκλειστική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στο ιντερνετικό Tsipas Radio και στον δημοσιογράφο, Ηλία Τσίπα, παραχώρησε ο συμπαθής ερμηνευτής και συνθέτης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία, με έναν από πιο γνωστούς καλλιτέχνες του Ισραήλ, τον Elkana Marziano, στο τραγούδι «Καταλαβαίνω» – «Katn Alenu»! Στη γνωριμία και την ένωση δυνάμεων, την πολύ επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία, που είχε τον φετινό χειμώνα, με τον Γιώργο Γιαννιά, στη πίστα του Ω Stage Athens. Κάνει πρόβλεψη, για τη συγκεκριμένη ομάδα, ενώ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Ηλία Τσίπα, ως προς δύο σημεία. Πρώτον, ότι σεβάστηκε αυτό που έφτιαξαν μαζί, και για αυτό, δεν πήγε σε άλλο μαγαζί, ενώ δέχτηκε πρόταση, μετά το πέσιμο της αυλαίας στο Ω. Και δεύτερον, ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, προκειμένου να συνεχίζουν και για την επόμενη σεζόν. Αλλά σε άλλο χώρο, που αν τελικά η συμφωνία κλείσει, θα μιλάμε για μεγάλο μπαμ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην εκπομπή, επίσης, σχολίασε τις εξελίξεις γενικότερα στο κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, εστίασε πολύ στον παράγοντα ομάδα, δηλώνει πως ζει εποχές προ κρίσης, κάθε Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Aποκαλύπτει τα πλάνα του ενόψει καλοκαιρού, προβληματίζεσαι με τη πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών, μέσα σε τρία χρόνια. Και, κλείνοντας, στέλνει το μήνυμα του, στους αναγνώστες του tsipasblog.gr.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.