Ο Νικηφόρος, ισχυρός πια, αλλάζει τον χάρτη, και στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχει ίδια νύχτα στη Θεσσαλονίκη, μετά το χθεσινό ξεκίνημα του Νικηφόρου, στο Deliah, πρώην ξακουστό πανελλαδικά Markiz, του γοητευτικού Μάρκελλου Μουρατίδη. Συνεχιστής της αυτοκρατορίας του μεγάλου Πέτρου Μουρατίδη.

Λοιπόν, το ξεχνάμε αυτό. Πρώτον, διότι στο Deliah, τα όσα εξελίχθηκαν, θύμισαν τις μαγικές Παρασκευές του Vooodo, στην Αθήνα. Μέχρι που έρχεσαι και λες : Με έναν Νικηφόρο, πραγματικό τσάρο, μονοκράτορας και με ψυχολογία, ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, άλλος πιο ισχυρός, αυτή τη περίοδο, στη συμπρωτεύουσα (με εξαίρεση τον Φέρρη). Και για πρώτη φορά στην καριέρα του, το νιώθει αυτό. Αυτό έγινε. Αυτό υπάρχει. Δεν το ξεχνάμε. Το σημειώνουμε. Και θα συνεχίσει σε αυτό το τρελό επιθετικό ρυθμό, μέχρι να κερδηθεί ο πόλεμος στην Θεσσαλονίκη, γιατί μόλις χθες ξεκίνησε, μην πετάμε στα σύννεφα. Θα έχει και συνέχεια.. Απαιτεί και άλλες τέτοιες πειστικές εικόνες, από πλευρά Νικηφόρου και της ομάδας, που τον αβαντζάρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δεύτερο. Στέκεσαι στη μαρτυρία του επιχειρηματία, του χώρου, του Μάρκελλου, που έκανε στο Tsipas Blog :”Ήρθε ο άλλος ……και τίναξε την μπάνκα στον αέρα!!! Δεν υπάρχει αυτό που έγινε!!!”. Σημαίνει ότι αναγνωρίζει ότι ο Νικηφόρος σημείωσε θρίαμβο, κόντρα στο κλίμα της ιστορικής και αμέτρητη καταστροφής, σε όλα τα επίπεδα, που υπάρχει γύρω μας.

Κι αυτό, τελικά, να το συνδέσουμε και τον πρόλογο, θα τολμήσω να το πω : Ίσως να αλλάξει, να εξελίξει τον χάρτη της νύχτας, στη Θεσσαλονίκη.

Όλα τα παραπάνω, δείτε και και με μορφή εικόνας, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα: Ο Νικηφόρος με Voodoo, γίνεται Ευρωπαίος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.