Ο Νικηφόρος με Voodoo, γίνεται Ευρωπαίος

Είναι τραγουδιστής που εξελίσσεται σε χοντροπαίκτης! Γιατί δεν είναι ξεκρέμαστος, έχει Voodoo και τώρα αρχίζουν όλα, είπε το Tsipas Blog. Καμιά αντίρρηση!

Τόσο γρήγορα εξελίσσεται που προσφέρεται να μην είναι μόνο για εμάς, να γίνει ευρωπαίος, άντε και παγκόσμιος. Για όλους τους απόδημους Έλληνες του πλανήτη, που έχουν γίνει Νικιφορικοί, θα πει κάποιος ρεαλιστής με ρομαντισμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα για το πιο βελτιωμένο τραγουδιστή στη χώρα μας, κατά τους τελευταίους 6 μήνες. Με παρελθόν σημαντικών και σταθερών βημάτων, αλλά τα πολύ μεγάλα έργα, τα τιμητικό σχόλια, τώρα τα γράφει ο διαδικτυακός Τσίπας. Και θα είναι ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Που λογικά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο γήπεδο του Βουντού, η του ιστορικού Φωταερίου, που η ιδιοκτησία του είναι του Γιώργου Πετριογιάννη, που έχει κανονιστεί να περάσει στην διαχείριση τους. Επειδή όταν κάτι το βρίσκεις, θα είναι βλακεία να το χάσεις, από εγωισμό και λεπτομέρειες.

Ο Νικηφόρος είναι που εξελίσσεται σε χοντροπαίκτης, που γίνεται με ευρωπαϊκά μετάλλια, και η πανηγυρική εμφάνιση στην Γερμανία, είναι ξεκάθαρη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.