Δικηγόρος του Πειραιά “έφαγε” τα λεφτά πελάτη του… που ήταν στην φυλακή! Έρχονται μηνύσεις και αγωγές και γενικώς μια κατάσταση ρόμπα! Η σκληρή ομάδα μπράβων του Πειραιά και τα χρωστούμενα σε ένα μέλος της!

Ένα πουλάκι μου είπε ότι οσονούπω ένας γνωστός δικηγόρος του Πειραιά, που πρόσφατα έλαβε και σοβαρή δημοσιότητα το όνομα του λόγο μιας δολοφονίας, θα πρέπει να εξηγήσει γατί δεν έχει επιστρέψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που έχει εισπράξει για λογαριασμό πελάτη του, που ήταν στην φυλακή.

Πριν αρκετό καιρό, γνωστή ομάδα μπράβων συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές. Πριν λίγο εξαιτίας της λήξης του 18μηνου, εν μέσω της δίκης τους αποφυλακίστηκαν. Εκεί, στο περιθώριο της δίκης, ένας εκ των κατηγορουμένων μου είπε πως ένας γνωστός δικηγόρος είχε εντολή να μαζέψει χρήματα που του χρωστούσε κάποιος. Μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ. Πράγματι ο οφειλέτης έδινε τα χρήματα στον δικηγόρο με την πεποίθηση ότι αυτά έφταναν εκεί που έπρεπε. Μάλλον όμως τα πράγματα δεν γινόντουσαν έτσι. Όπως ισχυρίζεται ο λαμβάνων τα χρήματα δεν του δόθηκαν ποτέ  και τώρα ετοιμάζει μήνυση και αγωγή σε βάρος του δικηγόρου το όνομα του οποίου ήδη αρχίζει να διαρρέει παντού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.