Την συνταγή την χρυσή, δεν την πειράζεις καθόλου

Η μεγάλη αλήθεια ! Άντε και θες να φτάσεις υψηλά στην ιεραρχία. Να γίνεις ο ένας, αρχηγός, γίγας, κυβέρνηση, καθεστώς. Την αγιότητα σου να προσκυνήσουν φίλοι και εχθροί. Η σωστή συνταγή για το πως θα το καταφέρεις, είναι το ζητούμενο και είναι δική σου δουλειά. Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα. Η κορυφή είναι δρόμος ανηφορικός και μοναχικός. Ο κοσμάκης ο πολύς, οι αυλικοί είναι αμέτοχοι, είναι εκτός κόλπου και θα μπουν εντός κόλπου, να σε γλύφουν και να σε αποθεώνουν. Θα νιώσουν ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί σου, εφόσον έχεις βρει την πασίγνωστή συνταγή, που όλοι την ξέρουν, αλλά ελάχιστοι την κάνουν πράξη.

Η μεγάλη αλήθεια. Συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις…Έτσι πάει, όχι αλλιώς. Μπράβο στους λεβέντες, τους Βουνταίους, για την απόφαση τους, να μεταφέρουν την επιτυχία του χειμώνα και το καλοκαίρι, στο Voe (στην παραλία Αλίμου). Που θα έχει και ενσωματωμένη προέκταση, έτσι ώστε να συνδυάζει και το Voodoo Club.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια συνταγή επιτυχίας ; Νικηφόρος τις Παρασκευές, Βρεττός τις Κυριακές.

Διαβάστε επίσης : Ο Νικηφόρος με Voodoo, γίνεται Ευρωπαίος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.