Αυτοκίνηση 81: Ο ίδιος πανικός από 12.3

Αυτό το σχήμα. Ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου του 2021 και κάλυπτε όλο τα γούστα, ήταν γεμάτο συναίσθημα και ιστορίες. Παλιές και καινούριες, τα έφερνε πιο κοντά στο αυτί μου, είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Πέρασε βραδιές δόξας, όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή, είχε πολλούς επισκέπτες και γινόντουσαν ακόμη πιο πολλοί, την αμέσως επόμενη βδομάδα. Αυτό θα μπορούσε να το δει κανείς και στα δεκάδες άφιλτρα και θετικά σχόλια στα social media.

Και εκεί που έδειχνε πως η δουλειά θα συνέχιζε έτσι, με αυτούς τους ρυθμούς, τους ανοδικούς και τους αξιόλογους. Όμως πολύ σύντομα, πριν καν γίνει η αλλαγή του χρόνου, έμεινε στη μέση. Ο κορονοϊός ήταν το μεγάλο του πρόβλημα. Αυτός βεβαίως του τράβηξε το αυτί, έβαλε το στοπ, όπως και συνολικά στον πλανήτη νύχτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ένιωθα άνετα σαν νυχτερινοπιστός, αλλά δεν έχανα την πίστη μου και τελικά άκουσα πως τα πράματα θα μπουν στη θέση τους. Από 12/3. Είναι η ημέρα θα ξαναδούμε την «ντίβα της καρδιάς μας» Καίτη Γαρμπή. Τον Χρήστο Μενιδιάτη, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του. Και τον ταλαντούχο Δημήτρη Σχοινά. Να ξεκινούν πάλι να συνυπάρχουν ποιοτικά και με γεύση, σ’ ένα από τα πιο θρυλικά clubs της νυχτερινής Αθήνας, την «Αυτοκίνηση 81».

Και φυσικά το θέμα θα παίξει όλες αυτές τις μέρες ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα μου (tsipasblog.gr).

-Τηλέφωνο Κρατήσεων: +306945253734

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.