Ακόμη και στη ζούγκλα, στο τέλος πάντα λάμπει το θηρίο αλήθεια

Έχεις να κάνεις με ζούγκλα. Ζεις σ’ έναν κόσμο που έχουν ξεσαλώσει, περιμένουν την παραμικρή ευκαιρία, για να πάρουν τα πόστα τα επίσημα, τα φίδια.. Αλλά ποια φίδια; Αυτά που βλέπουν τον διπλανό τους να προοδεύει και ζηλεύουν. Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά να ρίξουν το δηλητήριο τους, για να τον βλάψουν. Αυτή είναι η μοίρα του ραδιούργου, του μπαμπέτσικου, αυτουνού που λειτουργεί στα κρυφά με κακό σκοπό, για να κρύψουν την δική τους ανυπαρξία .

Μέχρι να ‘ρθει κι αυτωνών η ώρα, να τους καταπιεί ένα άλλο θηρίο της ζωής. Η αλήθεια. Γιατί αν και πολλοί την πολεμούν και πολλές φορές την κρύβουν καλά κάτω από το ψέμα, αυτή στο τέλος πάντα θριαμβεύει, νικώντας κάθε αντίσταση. Και έτσι, το λιοντάρι θα παραμένει λιοντάρι, ο ελέφαντας, ελέφαντας, και το φίδι όσο υπάρχει θα σέρνεται σα φίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στις ανθρωποφαγικές κοινωνίες, και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο βιασμός Γεωργίας Μπίκα, στην σουίτα 602, στη Θεσσαλονικά, την πρωτοχρονιά..Οι καθαρές τοξικολογικές και οι μαρτυρίες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, οδηγούν στα εξής : Δεν υπάρχει ομαδικός βιασμός. Δεν υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες! Αβέβαιο αν η υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο με κατηγορούμενο τον Βασίλη Λεβέντη.

Για περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.