Ο π. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε 17.000.000 ευρώ το σπίτι που νοίκιαζε (!) στα Νότια Προάστια! Οι βόλτες με το καινούριο σκάφος μέχρι το νησί της συζύγου, για να ξεχνάει τον καημό του

Η πολιτική ζωή του τόπου έχει την πλάκα της! Πιο πολύ όμως από όλα την πλάκα της έχει η δυνατότητα που έχουν μερικοί εκ της εξουσίας να θεωρούν τους πολίτες αυτού του κράτους κρετίνους. 

Το πως μάζευε “καβάτζα” ο π. παντοδύναμος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ από τις συμβάσεις που υπέγραφε λόγο αρμοδιότητας αλλά και από τις άλλες που έπαιρνε χαμπάρι ότι έπεφτε λαδάκι ήταν γνωστό σε όλη την πιάτσα. Κρατώντας τα προσχήματα όσο ήταν υπουργός έλεγε δεξία και αριστερά ότι το σπίτι που μένει στα Νότια Προάστια είναι νοικιασμένο. Ξεφυλλίζοντας όμως, όσοι μπορούσαμε τεφτέρια εφορίας, πέφταμε πάνω σε Off-Shore ιδιοκτήτη. Τα χρόνια πέρασαν και το σπίτι ο π. υπουργός το αγόρασε. Το τίμημα αυτού 17 εκατ ευρώ  Που βρήκε τα λεφτά; Όποιος το ρωτάει μάλλον δεν ζούσε στην Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ. Όπως καταλαβαίνεται επειδή περνάει πολύ δύσκολα παίρνει κατά καιρούς το καινούριο σκάφος και πλέει μέχρι το νησί της συζύγου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.